Ze kan nu ze bij de royal family hoort flink verschil maken in de wereld. Maar dat is niets nieuws voor Meghan Markle, blijkt uit een video uit 1993.

De mooie actrice staat bekend om haar werk voor goede doelen, en dat zat er blijkbaar al jong in. Op 11-jarige leeftijd kwam Meghan in het landelijke nieuws met haar actie tegen de grote multinational Procter & Gamble.

Had Meghan, hier op haar 15e tijdens een vakantie naar Londen, zich ooit in kunnen denken dat ze deel van de royal family zou uitmaken?

Meghan zag een tv-reclame voor afwasmiddel waar volgens de slogan ‘women all over America’ de vaat mee schoonmaakten. Dat vond ze niet kunnen, dus schreef ze een brief aan de grote baas. Kon dat niet ‘people all over America’ worden?

Het antwoord bleek ja: de reclamecampagne werd veranderd naar aanleiding van Meghans brief, en ze kreeg zelfs een cameraploeg van jongerennieuwsprogramma Nick News over de vloer in haar klas. De video zie je hieronder.

 

Prinses Beatrix ging begin dit jaar de hele wereld over dankzij haar tas met haar kleindochters erop. Maar er zijn meer royals met gepersonaliseerde accessoires die ze dierbaar zijn.

Een bijzondere armband, nóg een fototas, een peperdure designtas met naam en een speciaal telefoonhoesje. Kijk je mee naar de favoriete en diep persoonlijke accessoires van de royals?

Prinses Beatrix met haar AAA-tas:

Fergie had er anno 2003 al eentje met haar dochters erop:

Olympia van Griekenland ziet liever zichzelf terug:

En ook Kate draagt een armband met haar eigen royal voorletter - C dus - erop (een cadeautje van Camilla):

Koningin Silvia van Zweden werd (naast Máxima!) gespot met een telefoonhoesje met straks-kroonprinsesje Estelle erop

Milan Fashion Week is van start gegaan, en dat belooft weer volop Italiaanse en andere mode de komende dagen. Om alvast in de stemming te komen gingen wij op zoek naar het beste van koningin Máxima in het Italiaans.

Valentino is een van haar lievelingsdesigners, maar ook Dolce & Gabbana staat hoog op haar verlanglijstje. En als ze in Italië op vakantie zijn, zou Máxima altijd graag winkelen bij Gucci. Italiaanse toppers genoeg dus, in haar kledingkast. Kijk je mee?

Onlangs in een nieuwe rode jurk van Dolce & Gabbana

In Bottega Veneta tijdens een bezoek aan Italië in 2014

En in Valentino voor het Italiaanse bezoek van 2017

In 2013 in Denemarken, in Dolce & Gabbana

In Valentino bij de abdicatie

En natuurlijk mag deze niet ontbreken: op haar trouwdag in Valentino