Ze kan nu ze bij de royal family hoort flink verschil maken in de wereld. Maar dat is niets nieuws voor Meghan Markle, blijkt uit een video uit 1993.

De mooie actrice staat bekend om haar werk voor goede doelen, en dat zat er blijkbaar al jong in. Op 11-jarige leeftijd kwam Meghan in het landelijke nieuws met haar actie tegen de grote multinational Procter & Gamble.

Had Meghan, hier op haar 15e tijdens een vakantie naar Londen, zich ooit in kunnen denken dat ze deel van de royal family zou uitmaken?

Meghan zag een tv-reclame voor afwasmiddel waar volgens de slogan ‘women all over America’ de vaat mee schoonmaakten. Dat vond ze niet kunnen, dus schreef ze een brief aan de grote baas. Kon dat niet ‘people all over America’ worden?

Het antwoord bleek ja: de reclamecampagne werd veranderd naar aanleiding van Meghans brief, en ze kreeg zelfs een cameraploeg van jongerennieuwsprogramma Nick News over de vloer in haar klas. De video zie je hieronder.

 

Ja, we zwijmelen gewoon nog even door hoor. Nu er steeds meer beelden van het huwelijk binnendruppelen, viel ons die bijzondere momenten op waarbij het stel echt even alleen oog lijkt te hebben voor elkaar... 

1. Meghan naast haar prins:

2. Hand in hand in de koets:

3. Volgens liplezers zegt Harry op dit moment: "You look amazing... I'm so lucky."

4. Prachtig beeld van Harry die zijn bruid naar buiten begeleidt...

 

Een bericht dat is gedeeld door @cmillertiu op

5. Het gelukkige stel in de kerk voordat de ceremonie begint...

 

Een bericht gedeeld door Clem (@lclemenstagram) op

6. Harry helpt Meghan galant de auto in:

 

Een bericht gedeeld door AL’ NYAH (@al_nyah) op

7. Vlak voor dé kus:

8. Harry doet voorzichtig Meghan's sluier af. Meghan kijkt hem aan en hij zegt schattig: "Hi". Zucht...

 

Als íets 'not done' is op een trouwerij, is het wel wit dragen. De kleur van de bruidsjurk. Oprah koos voor een beige outfit, maar eenmaal in Engeland, besefte dat door het felle zonlicht, de jurk bijna wit werd op foto's. Gelukkig was daar Team Stella McCartney om haar uit de brand te helpen: