Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

VIDEO: een Deense royalkerst

Het Deense koningshuis heeft de kerstboom staan. En zette een video online van het gezellige optuigmoment van Frederik, Mary en hun vier kinderen. In het kerstige filmpje in te zien hoe de kroonprins op een ladder staat om de bovenkant van de boom te verzorgen, terwijl prinses Mary samen met prin...

VIDEO: een Deense royalkerst

Het Deense koningshuis heeft de kerstboom staan. En zette een video online van het gezellige optuigmoment van Frederik, Mary en hun vier kinderen.

In het kerstige filmpje in te zien hoe de kroonprins op een ladder staat om de bovenkant van de boom te verzorgen, terwijl prinses Mary samen met prinsjes Christian en Vincent (12 en 6) en prinsesjes Isabella en Josephine (10 en 6) de lagere takken voor rekening neemt.

 

Kronprinsfamiliens færdigpyntede juletræ. ? H.K.H. Kronprinsessen ©

Een bericht gedeeld door DET DANSKE KONGEHUS (@detdanskekongehus) op

Het blijkt een boom met voor elk wat wils: zo hangt er een hamburgerbal in, zijn de vier kinderen in foto’s vertegenwoordigd en hangt er voor de Australische Mary zelfs een kangoeroe in de kerstboom. Overigens kan het gezin maar kort genieten van de boom: ze vieren kerst dit jaar met Mary’s familie Down Under.