Het Deense koningshuis heeft de kerstboom staan. En zette een video online van het gezellige optuigmoment van Frederik, Mary en hun vier kinderen.

In het kerstige filmpje in te zien hoe de kroonprins op een ladder staat om de bovenkant van de boom te verzorgen, terwijl prinses Mary samen met prinsjes Christian en Vincent (12 en 6) en prinsesjes Isabella en Josephine (10 en 6) de lagere takken voor rekening neemt.

 

Kronprinsfamiliens færdigpyntede juletræ. 📸 H.K.H. Kronprinsessen ©

Een bericht gedeeld door DET DANSKE KONGEHUS (@detdanskekongehus) op

Het blijkt een boom met voor elk wat wils: zo hangt er een hamburgerbal in, zijn de vier kinderen in foto’s vertegenwoordigd en hangt er voor de Australische Mary zelfs een kangoeroe in de kerstboom. Overigens kan het gezin maar kort genieten van de boom: ze vieren kerst dit jaar met Mary’s familie Down Under.

Ja, we zwijmelen gewoon nog even door hoor. Nu er steeds meer beelden van het huwelijk binnendruppelen, viel ons die bijzondere momenten op waarbij het stel echt even alleen oog lijkt te hebben voor elkaar... 

1. Meghan naast haar prins:

2. Hand in hand in de koets:

3. Volgens liplezers zegt Harry op dit moment: "You look amazing... I'm so lucky."

4. Prachtig beeld van Harry die zijn bruid naar buiten begeleidt...

 

Een bericht dat is gedeeld door @cmillertiu op

5. Het gelukkige stel in de kerk voordat de ceremonie begint...

 

Een bericht gedeeld door Clem (@lclemenstagram) op

6. Harry helpt Meghan galant de auto in:

 

Een bericht gedeeld door AL’ NYAH (@al_nyah) op

7. Vlak voor dé kus:

8. Harry doet voorzichtig Meghan's sluier af. Meghan kijkt hem aan en hij zegt schattig: "Hi". Zucht...

 

Als íets 'not done' is op een trouwerij, is het wel wit dragen. De kleur van de bruidsjurk. Oprah koos voor een beige outfit, maar eenmaal in Engeland, besefte dat door het felle zonlicht, de jurk bijna wit werd op foto's. Gelukkig was daar Team Stella McCartney om haar uit de brand te helpen: