Het Deense koningshuis heeft de kerstboom staan. En zette een video online van het gezellige optuigmoment van Frederik, Mary en hun vier kinderen.

In het kerstige filmpje in te zien hoe de kroonprins op een ladder staat om de bovenkant van de boom te verzorgen, terwijl prinses Mary samen met prinsjes Christian en Vincent (12 en 6) en prinsesjes Isabella en Josephine (10 en 6) de lagere takken voor rekening neemt.

 

Kronprinsfamiliens færdigpyntede juletræ. 📸 H.K.H. Kronprinsessen ©

Een bericht gedeeld door DET DANSKE KONGEHUS (@detdanskekongehus) op

Het blijkt een boom met voor elk wat wils: zo hangt er een hamburgerbal in, zijn de vier kinderen in foto’s vertegenwoordigd en hangt er voor de Australische Mary zelfs een kangoeroe in de kerstboom. Overigens kan het gezin maar kort genieten van de boom: ze vieren kerst dit jaar met Mary’s familie Down Under.

Prinses Beatrix ging begin dit jaar de hele wereld over dankzij haar tas met haar kleindochters erop. Maar er zijn meer royals met gepersonaliseerde accessoires die ze dierbaar zijn.

Een bijzondere armband, nóg een fototas, een peperdure designtas met naam en een speciaal telefoonhoesje. Kijk je mee naar de favoriete en diep persoonlijke accessoires van de royals?

Prinses Beatrix met haar AAA-tas:

Fergie had er anno 2003 al eentje met haar dochters erop:

Olympia van Griekenland ziet liever zichzelf terug:

En ook Kate draagt een armband met haar eigen royal voorletter - C dus - erop (een cadeautje van Camilla):

Koningin Silvia van Zweden werd (naast Máxima!) gespot met een telefoonhoesje met straks-kroonprinsesje Estelle erop

Milan Fashion Week is van start gegaan, en dat belooft weer volop Italiaanse en andere mode de komende dagen. Om alvast in de stemming te komen gingen wij op zoek naar het beste van koningin Máxima in het Italiaans.

Valentino is een van haar lievelingsdesigners, maar ook Dolce & Gabbana staat hoog op haar verlanglijstje. En als ze in Italië op vakantie zijn, zou Máxima altijd graag winkelen bij Gucci. Italiaanse toppers genoeg dus, in haar kledingkast. Kijk je mee?

Onlangs in een nieuwe rode jurk van Dolce & Gabbana

In Bottega Veneta tijdens een bezoek aan Italië in 2014

En in Valentino voor het Italiaanse bezoek van 2017

In 2013 in Denemarken, in Dolce & Gabbana

In Valentino bij de abdicatie

En natuurlijk mag deze niet ontbreken: op haar trouwdag in Valentino