Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Victoria’s opvallende rok

De rok waarmee kroonprinses Victoria van Zweden naar het verjaardagsfeest van de oprichter van H&M kwam, viel dubbel op. Vanwege de prachtige print, maar ook omdat het nu eens géén H&M’etje was. De prinses is dol op het Zweedse H&M, en vierde nota bene de zeventigste verjaardag van H&M-baas Stefa...

Victoria’s opvallende rok

De rok waarmee kroonprinses Victoria van Zweden naar het verjaardagsfeest van de oprichter van H&M kwam, viel dubbel op. Vanwege de prachtige print, maar ook omdat het nu eens géén H&M’etje was.

De prinses is dol op het Zweedse H&M, en vierde nota bene de zeventigste verjaardag van H&M-baas Stefan Perssons. Maar voor de feestelijke gelegenheid in het chique Berns Hotel in Stockholm koos ze voor een design van het (eveneens Zweedse) label maxjenny!. Terwijl veel aanwezig haar toch wel in een eerbetoon aan Perssons hadden verwacht.

De rok – die nog verkrijgbaar is en 376 euro kost – is gemaakt van geweven viscose, en is volgens maakster Maxjenny Forslund geïnspireerd door een bezoekje aan Sicilië. Niet heel Zweeds, wel fashionable.