Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Verbluffend: die ene ring van Meghan

Dat Meghan dol is op ringen hebben we op veel foto’s al kunnen zien. Er hangt voor duizenden ponden aan haar vingers, maar één ringetje is zo betaalbaar dat we het zelf kunnen dragen. Het gaat nu natuurlijk niet over die verlovingsring. En het gaat ook niet over die twee ringen die ze (hieronder)...

Verbluffend: die ene ring van Meghan

Dat Meghan dol is op ringen hebben we op veel foto’s al kunnen zien. Er hangt voor duizenden ponden aan haar vingers, maar één ringetje is zo betaalbaar dat we het zelf kunnen dragen.

Het gaat nu natuurlijk niet over die verlovingsring. En het gaat ook niet over die twee ringen die ze (hieronder) om haar middelvinger draagt. Die zijn van Birks, goud met diamanten, de Snowflake en de Splash, samen goed voor zo’n 5800 pond. Nee, het gaat om dat eenvoudige ringetje om haar ringvinger. De Interstellar ring van Missoma, van verguld goud. Daar hangt een prijskaartje aan van slechts… 45 pond. Hoe leuk is dat! Het ultieme mixen en matchen aan één hand. Hopelijk blijft Meghan ons nog jaren zo verrassen.