Ook op dag 2 van het werkbezoek aan Duitsland heeft het koningspaar weer een vol programma. Gelukkig voor het publiek, was er vandaag best wat ruimte om kennis te maken met het tweetal. Door het weer, dat ook in Duitsland uitstekend meewerkt, is de stemming opperbest.

De Duitse deelstaat Rijnland-Palts in Trier, niet ver van de Luxemburgse en Franse grens is waar het allemaal gebeurt deze dagen. Bij het koninklijk bezoek, dat drie onderdelen bevat, werd veel belangstelling verwacht en die kwam er ook.

Koning en koningin gaan eerst naar het icoon van Trier, de Romeinse poort Porta Nigra, die sinds 1986 tot het werelderfgoed behoort.

Daarna ging het gezelschap, de oplettende lezer ziet Minister Sigrid Kaag op de achtergrond, naar de Dom en de Onze-Lieve-Vrouwekerk. 

Toen was het tijd om afscheid te nemen van het echtpaar Dreyer en het hartverwarmende publiek.

Next stop: Saarbrücken. Alwaar het koningspaar een bijzonder welkomstcomité wacht...

Máxima draagt één van haar favoriete ontwerpen van Natan. De halflange jurk droeg ze ook op Koningsdag dit jaar.

Houd Nouveau.nl in de gaten voor meer nieuws en foto's over dit verrassend zonnige werkbezoek.

Bron en beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Vanmiddag stond voor Koningin Máxima één van de laatste officiële bezoeken van 2018 op het programma. De doop van Van Oord's sleephopperzuiger Vox Amalia.

Op deze frisse vrijdagmiddag koos Máxima voor een opmerkelijk zomerse creatie van Natan voor de doop van het schip in de Rotterdamse haven. Zoals het hoort bij de de doop van een schip, droeg ze een hoed.

Het Nederlandse bedrijf Van Oord bestaat dit jaar 150 jaar en mocht zich daarom verheugen op de feestelijke doop van de koningin.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door joost ector (@joost_ector) op

Voor volgende week staan er geen officiële dingen meer op de agenda van de koningin, maar misschien mogen we ons nog verheugen op een onaangekondigd bezoek ergens. We houden je op de hoogte!

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

In Madame Tussauds in Berlijn kwamen Meghan en Harry deze week tot leven. Ze bezochten een kerstmarkt, en poseerden gewillig in hun kersttruien. Het leverde... bijzondere plaatjes op.

De duke en duchess, in lelijke kersttruien, compleet met babybump en... bewegende lijven? In Duitsland zagen ze de lol er wel van in. Daar gingen twee wassenbeelden gezellig aan de wandel over de kerstmarkt, en in het museum.

Het resultaat was... wonderlijk. Getuige de video hieronder.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in