Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Veel publieke belangstelling voor koningspaar in Duitsland

Ook op dag 2 van het werkbezoek aan Duitsland heeft het koningspaar weer een vol programma. Gelukkig voor het publiek, was er vandaag best wat ruimte om kennis te maken met het tweetal. Door het weer, dat ook in Duitsland uitstekend meewerkt, is de stemming opperbest. De Duitse deelstaat Rijnland...

Veel publieke belangstelling voor koningspaar in Duitsland

Ook op dag 2 van het werkbezoek aan Duitsland heeft het koningspaar weer een vol programma. Gelukkig voor het publiek, was er vandaag best wat ruimte om kennis te maken met het tweetal. Door het weer, dat ook in Duitsland uitstekend meewerkt, is de stemming opperbest.

De Duitse deelstaat Rijnland-Palts in Trier, niet ver van de Luxemburgse en Franse grens is waar het allemaal gebeurt deze dagen. Bij het koninklijk bezoek, dat drie onderdelen bevat, werd veel belangstelling verwacht en die kwam er ook.

Koning en koningin gaan eerst naar het icoon van Trier, de Romeinse poort Porta Nigra, die sinds 1986 tot het werelderfgoed behoort.

Daarna ging het gezelschap, de oplettende lezer ziet Minister Sigrid Kaag op de achtergrond, naar de Dom en de Onze-Lieve-Vrouwekerk. 

Toen was het tijd om afscheid te nemen van het echtpaar Dreyer en het hartverwarmende publiek.

Next stop: Saarbrücken. Alwaar het koningspaar een bijzonder welkomstcomité wacht...

Máxima draagt één van haar favoriete ontwerpen van Natan. De halflange jurk droeg ze ook op Koningsdag dit jaar.

Houd Nouveau.nl in de gaten voor meer nieuws en foto's over dit verrassend zonnige werkbezoek.

Bron en beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in