Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Vandaag is rood: wat droeg koningin Máxima voor jurk?

Koningin Máxima opende gisteren in het Haagse Mauritshuis de reizende tentoonstelling 'Tien topstukken on tour'. Uiteraard zag ze er weer uit om door een koninklijk ringetje te halen. Maar wat droeg ze? Ze koos deze keer voor een bordeaux rode kanten jurk van jawel, haar favoriete Belgische modeh...

Vandaag is rood: wat droeg koningin Máxima voor jurk?

Koningin Máxima opende gisteren in het Haagse Mauritshuis de reizende tentoonstelling 'Tien topstukken on tour'. Uiteraard zag ze er weer uit om door een koninklijk ringetje te halen. Maar wat droeg ze?

Ze koos deze keer voor een bordeaux rode kanten jurk van jawel, haar favoriete Belgische modehuis Natan. Het is een nieuwe jurk, want deze hebben we niet eerder gespot bij een bepaalde gelegenheid.

Van top tot teen in rood
De koningin maakte haar look af met een nieuwe vilten flaphoed van Fabienne Delvigne. Ook een designer waar ze vaak iets koopt. Het is algemeen bekend dat Máxima niet dol is op hoeden, maar als er toch voor kiest doet ze dat meteen goed. De bijzondere hoofddeksels van de Brusselse hoedenontwerpster zijn overigens ook online te koop. En qua pumps? Máxima blijkt vrij merkvast te zijn, want ze droeg gisteren een paar hakken van Gianvito Rossi.

Koningin Máxima opent vandaag in het Mauritshuis in Den Haag de reizende tentoonstelling Tien topstukken on tour. Zaterdag in #blauwbloed! pic.twitter.com/J3brhHLhTT— Blauw Bloed (@BlauwBloedtv) October 4, 2017