Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Unieke Oranje-fotoshoot

Prinses Beatrix is jarig, maar wij krijgen cadeaus: de Rijksvoorlichtingsdienst heeft vanochtend deze prachtige fotoshoot van Beatrix en haar gezin vrijgegeven. En die wil je echt niet missen! De foto's werden in het najaar van 2017 gemaakt bij Kasteel Drakensteyn, en voor deze speciale gelegenhe...

Unieke Oranje-fotoshoot

Prinses Beatrix is jarig, maar wij krijgen cadeaus: de Rijksvoorlichtingsdienst heeft vanochtend deze prachtige fotoshoot van Beatrix en haar gezin vrijgegeven. En die wil je echt niet missen!

De foto's werden in het najaar van 2017 gemaakt bij Kasteel Drakensteyn, en voor deze speciale gelegenheid kwam het hele gezin bijeen. Laurentien en Constantijn namen hun dochters Eloise en Leonore en zoon Claus-Casimir mee, Mabel kwam met haar dochters Luana en Zaria over uit Londen, en Willem-Alexander en Máxima namen hun drie meiden mee vanuit Wassenaar. De kleinkinderen (kijk troonopvolger Amalia toch eens prachtig zijn!) poseerden gewillig met hun lieve oma. Foto's voor in de geschiedenisboeken.

Achterste rij: Mabel, Máxima, Willem-Alexander, Constantijn, Laurentien, Amalia (14), Eloise (15). Voorste rij: Alexia (12), Luana (12), Claus-Casimir (13), Ariane (10), Zaria (11) en Leonore (11).

Beeld: RVD/Jeroen van der Meyde