Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Tweeling Monaco maakt de dienst uit

Kleine kinderen zijn koppig. Ook als hun ouders toevallig royalty zijn. Dat bewijzen Gabriella en Jacques van Monaco momenteel stevig. Charlene deed onlangs een boekje open over haar tweeling in het Franse magazine Pointe de Vue. Waaruit wel duidelijk werd wie er binnen het paleis echt met de sce...

Tweeling Monaco maakt de dienst uit

Kleine kinderen zijn koppig. Ook als hun ouders toevallig royalty zijn. Dat bewijzen Gabriella en Jacques van Monaco momenteel stevig.

Charlene deed onlangs een boekje open over haar tweeling in het Franse magazine Pointe de Vue. Waaruit wel duidelijk werd wie er binnen het paleis echt met de scepter zwaait.

“Ze zijn met 3,5 jaar zó ontzettend vol met leven, dat ze soms gewoon te veel energie lijken te hebben”, deelt de lichtelijk overweldigde moeder met het magazine.

En nog erger: de twee kleine royals spannen enorm samen tegen papa en mama. “Ze zijn nog closer dan we ooit gedacht hadden”, aldus Charlene. “Jacques is heel gereserveerd, en zelfverzekerd. Hij neemt zijn tijd, observeert, en laat zich nergens toe dwingen. Gabriella is nergens bang voor en gaat overal op volle vaart op af.”

Blijkbaar is het een gouden combinatie. Charlene: “Jaques is de liefde van Gabriella’s leven. Albert en ik kunnen echt niet tussen die twee komen. Ze maken hun beslissingen samen. Soms zeggen ze gewoon nee tegen ons.”

Met effect. “Soms vragen we ons dan wel af of we inderdaad iets verkeerd doen. Maar die twee zijn nou eenmaal sterk samen. Dat hebben we maar te accepteren.”

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in