Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Twee royals op het Met Gala

Niet alleen de sterren liepen maandag uit voor het Met Gala. Er waren ook twee royals van de partij.  Prinses Beatrice (het nichtje van William en Harry, en de kleindochter van koningin Elizabeth) en Charlotte Casiraghi (de dochter van Caroline van Monaco) betraden allebei de rode loper van het M...

Twee royals op het Met Gala

Niet alleen de sterren liepen maandag uit voor het Met Gala. Er waren ook twee royals van de partij. 

Prinses Beatrice (het nichtje van William en Harry, en de kleindochter van koningin Elizabeth) en Charlotte Casiraghi (de dochter van Caroline van Monaco) betraden allebei de rode loper van het Metropolitan Museum in New York voor het grootste modegala van het jaar.

Voor Beatrice, die sinds 2015 in New York woont, was het de eerste keer dat ze naar het Met Gala ging. Charlotte was ook in 2016 al van de partij. Toen was ze overigens óók niet de enige royalty in het gezelschap: koningin Rania van Jordanië en prinses Maria-Olympia van Griekenland waren er destijds ook bij.

Een royal bij het Met Gala is weliswaar een uitzondering, maar geen nieuw fenomeen. Prinses Diana was in 1996 de eerste royal om het modefeestje van Anna Wintour aan te doen, in een jurk van Versace.

Beeld: ANP/Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in