Hoog tijd om kennis te maken met Sandra Mansour

Deze zomer is haar tweede trouwjurk te bewonderen tijdens een royal wedding. Het maakt de Libanese designer Sandra Mansour (33) tot one to watch op modegebied.

Het belooft een monsterbruiloft te worden, op zaterdag 8 juli in Schloss Marienburg in de buurt van Hannover. Daar trouwt prins Ernst August van Hannover (de oudste zoon van de derde echtgenoot van Caroline van Monaco) met zijn Russische bruid Ekaterina Malysheva. In een jurk van Sandra Mansour, zo werd deze week aangekondigd. En dat is geen koninklijke primeur.

Ekaterina en haar bruidegom

Vorig zomer trouwde barones Cleopatra von Adelsheim von Ernest namelijk óók al in een echte Mansour. Zij werd in Beieren de echtgenote van prins Franz Albrecht zu Oettingen-Spielberg. En vroeg haar goede vriendin Sandra om een one of a kind jurk voor haar te maken.

Lees ook: Net als prinses Mabel: de nieuwste bruidscollectie van Viktor en Rolf is adembenemend mooi

Ook bruid Ekaterina kent Sandra al goed uit het Londense modecircuit, waar Sandra – die ooit voor landgenoot Elie Saab werkte – steeds meer naam voor zichzelf maakt. Vorig jaar kleedde ze ook haar eerste royal als niet-bruid: toen verscheen Mette-Marit van Noorwegen in een van haar jurken tijdens een staatsfeestje.

De jurk van barones Cleo

Sandra werkt zich flink op in royaltykringen

 

De opnames van The Crown seizoen 3 zijn in volle gang. Hoofdrolspeelsters Olivia Colman (koningin Elizabeth) en Helena Bonham Carter (prinses Margaret) werden samen gespot tijdens een filmdag bij Winchester Cathedral.

Volgens insiders kwamen de actrices daar bijeen om scènes op te nemen voor de begrafenis van Winston Churchill.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

NEWS! #HelenaBonhamCarter and Olivia Coleman filming #TheCrown . Thanks to vk.com\hbc_group

Een bericht gedeeld door Helena Bonham Carter (@bonham.carter) op

Het is voor het eerst dat we de nieuwe cast van The Crown in actie zien. Wel werden eerder al de eerste officiële foto's van de nieuwe Elizabeth, Margaret, Philip en Anthony vrijgegeven. 

Seizoen drie van The Crown begint met een helemaal verse cast omdat er een tijdssprong gemaakt wordt. Toch heeft de oude cast de serie ook nog niet losgelaten. Voormalig hoofdrolspeelster Claire Foy won maandag nog een Emmy Award voor haar vertolking van Elizabeth.

Wanneer we de nieuwe Elizabeth in actie zien, is helaas nog niet bekend. De eerste twee seizoenen van The Crown kwamen in de maand november op Netflix, maar de verwachting is dat de serie pas ergens in 2019 weer terugkeert. In de tussentijd houden we je hier natuurlijk op de hoogte van al het nieuws rondom onze favoriete serie.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Die prachtige Italiaanse japon willen we natuurlijk óók op Paleis Noordeinde zien. Máxima, Willem-Alexander, prins Constantijn en prinses Laurentien verschenen zojuist op het balkon voor de traditionele balkonscène.

Maar zelden was het op de derde dinsdag van september zúlk ontzettend mooi weer als vandaag. En dat maakte de plaatjes van de Oranjes op het balkon van het werkpaleis des te mooier.

Natuurlijk hielp Máxima ook flink, in die prachtige Luisa Beccaria. Laurentien droeg vandaag een jurk van Hardies Couture.

We kunnen er hier geen genoeg van krijgen, maar gelukkig hoeven we ook niet erg lang zonder Máxima: donderdag verschijnt ze alweer bij een evenement voor Meer Muziek in de Klas. Toch zal het even duren voor we onze koningin weer op chique zien. Op 10 oktober gaan de Oranjes op werkbezoek in Duitsland, en staan er twee diners op de agenda.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in