Deze zomer is haar tweede trouwjurk te bewonderen tijdens een royal wedding. Het maakt de Libanese designer Sandra Mansour (33) tot one to watch op modegebied.

Het belooft een monsterbruiloft te worden, op zaterdag 8 juli in Schloss Marienburg in de buurt van Hannover. Daar trouwt prins Ernst August van Hannover (de oudste zoon van de derde echtgenoot van Caroline van Monaco) met zijn Russische bruid Ekaterina Malysheva. In een jurk van Sandra Mansour, zo werd deze week aangekondigd. En dat is geen koninklijke primeur.

Ekaterina en haar bruidegom
Vorig zomer trouwde barones Cleopatra von Adelsheim von Ernest namelijk óók al in een echte Mansour. Zij werd in Beieren de echtgenote van prins Franz Albrecht zu Oettingen-Spielberg. En vroeg haar goede vriendin Sandra om een one of a kind jurk voor haar te maken.

Lees ook: Net als prinses Mabel: de nieuwste bruidscollectie van Viktor en Rolf is adembenemend mooi

Article continues after the ad

Ook bruid Ekaterina kent Sandra al goed uit het Londense modecircuit, waar Sandra – die ooit voor landgenoot Elie Saab werkte – steeds meer naam voor zichzelf maakt. Vorig jaar kleedde ze ook haar eerste royal als niet-bruid: toen verscheen Mette-Marit van Noorwegen in een van haar jurken tijdens een staatsfeestje.

De jurk van barones Cleo

Sandra werkt zich flink op in royaltykringen