Hoog tijd om kennis te maken met Sandra Mansour

Deze zomer is haar tweede trouwjurk te bewonderen tijdens een royal wedding. Het maakt de Libanese designer Sandra Mansour (33) tot one to watch op modegebied.

Het belooft een monsterbruiloft te worden, op zaterdag 8 juli in Schloss Marienburg in de buurt van Hannover. Daar trouwt prins Ernst August van Hannover (de oudste zoon van de derde echtgenoot van Caroline van Monaco) met zijn Russische bruid Ekaterina Malysheva. In een jurk van Sandra Mansour, zo werd deze week aangekondigd. En dat is geen koninklijke primeur.

Ekaterina en haar bruidegom
Vorig zomer trouwde barones Cleopatra von Adelsheim von Ernest namelijk óók al in een echte Mansour. Zij werd in Beieren de echtgenote van prins Franz Albrecht zu Oettingen-Spielberg. En vroeg haar goede vriendin Sandra om een one of a kind jurk voor haar te maken.

Lees ook: Net als prinses Mabel: de nieuwste bruidscollectie van Viktor en Rolf is adembenemend mooi

Ook bruid Ekaterina kent Sandra al goed uit het Londense modecircuit, waar Sandra – die ooit voor landgenoot Elie Saab werkte – steeds meer naam voor zichzelf maakt. Vorig jaar kleedde ze ook haar eerste royal als niet-bruid: toen verscheen Mette-Marit van Noorwegen in een van haar jurken tijdens een staatsfeestje.

De jurk van barones Cleo

Sandra werkt zich flink op in royaltykringen

 

Liefhebbers van het Monegaskische koningshuis kunnen binnenkort een koninklijke single kopen: die van prins Alberts dochter Jazmin (26).

De blondine heeft al veel langer muzikale ambities, maar brengt binnenkort dan toch echt haar allereerste single uit, kondigde ze aan op Instagram.

 

We are FEARLESS! . . . . I am happy to announce that the release of my first single is coming soon!! I recently gave a special surprise pre release performance for the #rallyeaichadesgazelles 2018 Gala in Essouira, Morocco to celebrate the 28th participation of the Gazelle Rallye in the Sahara desert. I was fortunate enough to participate in the rallye as a driver for team 504 representing the first official year for the electric gazelle class . It was an honor to compete amongst and perform for such incredible fearless women, I am so proud to call myself a Gazelle and be apart of an event filled with such inspiring, courageous and special souls. Forever grateful. Special thanks to @lyladumont @lyladumont.by.labourjoisie @labourjoisie for my stunning gala dress 🎤🖤 #gazelleforlife #gazelles #fearless #single #music #singer #performer #jazmingracegrimaldi #musicmonday #mondaymotivation #instagood #instamusic #shine #futureisfemale #women #womenempowerment #artist #upcoming #breakout #song #songwriter #dreams #goals #reachforthestars #goforit #noregrets #loveyourtruth #passion

Een bericht gedeeld door JazminGraceGrimaldi (@jazmingrimaldi) op

Jazmin is sinds een tijdje verliefd op een muzikant (een neefje van John Mellencamp) en die zou haar het zelfvertrouwen hebben gegeven om er nu echt voor te gaan.

Wat ze in Monaco precies vinden van Jazmins carrière is niet bekend, maar reken maar dat papa Albert trots is. Een voorproefje op Jazmins gouden keeltje hoor je hier.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

 

De Britse koningin Elizabeth heeft haar laatste corgi laten inslapen. De bijna vijftienjarige Willow was volgens de Daily Mail ziek en Elizabeth wilde niet dat de hond zou lijden.

Door de dood van Willow komt er een einde aan een tijdperk van corgi's aan het Britse hof.

Elizabeth heeft er gedurende haar koningschap tientallen gehad, maar maakte in 2015 bekend dat er geen nieuwe meer zouden komen omdat ze bang was dat ze er over zou struikelen en dan maanden zou zijn uitgeschakeld door ernstig letsel.

Elizabeth heeft nu nog twee dorgi's (kruising tussen een Corgi en een dachshund) Candy en Vulcan. De twee viervoeters zijn allebei op leeftijd, waardoor hun gedrag wat meer voorspelbaar is.

Willow was samen met Holly, de corgi die in het najaar van 2016 stierf, een van de hoofdrolspelers in de James Bond-sketch die speciaal voor de openingsceremonie van de Olympische Spelen van 2012 in Londen werd gemaakt.

Daarin was te zien hoe de viervoeters vrolijk door het paleis tippelden terwijl acteur Daniel Craig als Bond de koningin ophaalde per helikopter.

Het Britse hof wil niet op het nieuws reageren omdat het een privékwestie is, maar insiders vertellen de Daily Mail dat koningin Elizabeth diep bedroefd is vanwege het verlies van Willow.