Apetrots zijn de Zweedse prins Carl Philip en prinses Sofia op hun pasgeboren zoon. Donderdag kwam het jongetje, Gabriel Carl Walther (zijn naam werd een paar dagen later bekendgemaakt) ter wereld en vrijdag deelden ze deze lieve foto. 

De familie oogt relaxed en blij en uiteraard deelden ze de foto - zoals zo veel trotse ouders vandaag de dag - op Instagram. 

Lees ook: Zweden verwelkomen nieuw prinsje

Skinny jeans
Sofia ziet er ongelooflijk goed uit: ze droeg vrijdag - een dag na de bevalling (!) - alweer een skinny jeans. En Carl Philip was als altijd zijn aantrekkelijke zelf in een blauw overhemd en grijze broek. Hun little bundle of joy zat in een Maxi-Cosi, gewikkeld in een deken en met een mutsje op. 

Hand in hand
In het bijschrift laat het stel, dat hand in hand op de foto staat, weten dat ze het ziekenhuis hebben verlaten en weer veilig thuis zijn. Daar wordt het kleine prinsje aan zijn oudere broer Alexander (1) en de rest van de koninklijke familie geshowd. 

 

Prinsfamiljen har lämnat sjukhuset och är nu hemma igen. #kungahuset #prinsparet

Een bericht gedeeld door Kungahuset (@kungahuset) op

Oké, echt een koopje is het niet. Maar de Saloni-jurk die de koningin gisteravond droeg bij de opening van het One Young World-congres is wel echt om op te eten.

De koningin meldde zich woensdagavond in het Vredespaleis in Den Haag om het congres officieel te openen, en koos daarvoor de perfecte frisse outfit. Een fonkelnieuwe jurk die ze wellicht op Net-A-Porter in haar winkelwagentje gooide.

Het is een design van Saloni, een Brits label met Indiase roots dat grossiert in de meest geweldige jurken, zoals het zijden/satijnen exemplaar dat de koningin nu in haar kledingkast heeft hangen. Even sparen is het misschien wel (Máxima's exacte jurk kost off the rack 625 pond), maar de koningin zal vast aantonen dat je er járen mee verder kunt.

Beeld: One Young World/ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Regenen deed het al heel lang niet meer in Dubbo, Australië. Dus was de verrassing groot dat er, uitgerekend toen Harry en Meghan op bezoek waren, een wolkbreuk plaatsvond. De royals pasten zich gezellig aan aan de barre omstandigheden.

Dat de liefde er tussen de duke en duchess nog altijd van af spat was wel duidelijk, maar samen schuilend onder een parapluutje vormden ze toch wel een heel verliefd paartje. Wat een gezellige foto's.

Het lijkt wel een romantische film zo...

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

The romance 💕

Een bericht gedeeld door HRH Meghan, Duchess of Sussex (@hrhduchessofsussex) op

Ook met de liefde voor hun aankomende baby zit het zichtbaar goed. Zie die twee even in katzwijm vallen om een lekker paar babybeentjes.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in