Meghan Markle heeft een tip waar alle vrouwen gelukkig van worden. En eentje die ons blaren bespaart. 

De hertogin van Sussex kiest er voor om een paar killer heels te kopen in de onjuiste maat.

Geen pijn

Dat klinkt misschien gek, maar daar zit een gedachte achter. Meghan draagt namelijk altijd één of twee maten grote, simpelweg omdat dat ervoor zorgt dat je geen blaren krijgt, zo vertelt mode-expert Harriet Davey aan The Sun. Je voorkomt er wrijving met de hiel mee. Aha.

Lekker zacht

Maar dan slipt Meghan toch uit haar schoen? Nee, ook daar is aan gedacht. Stop de neus vol met iets zachts, met een watje bijvoorbeeld. Davey: "Zodra je last krijgt van je voeten en het gevoel hebt dat je wat meer ruimte nodig hebt, kun je ze er gewoon weer uithalen."

Wie goed kijkt, ziet inderdaad dat Meghan ruimte over heeft in haar hakken

Bron: The Sun Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Meestal zien we ze alleen samen op stijve doopfoto's, maar voor de 70e verjaardag van prins Charles heeft de Britse royal family een modern jasje aangetrokken.

De prins poseerde samen met zijn vrouw Camilla, zijn zoons, schoondochters en drie kleinkinderen (eigenlijk vier zelfs) voor deze losse kiekjes. Wat een prachtige familie! En er werd zelfs een 'blooperfoto' vrijgegeven. Heerlijk.

En zo was het eigenlijk bedoeld

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Dol op documentaires? Vanavond begint op TV5MONDE de eerste van vijf documentaires over sterke vrouwen uit de geschiedenis. Allemaal koninginnen met kracht en moed. Bianca van Castilië staat vanavond centraal.

Bianca van Castilië was niet alleen maar een bijzonder gelovige regentes, hoewel het eeuwige leven van haar gekroonde zoon Lodewijk IX, een obsessie voor haar was. Deze vrouw met een uitzonderlijke persoonlijkheid domineert de 13e eeuw door haar karakter en moed. Boeiend!

De komende weken volgen nog meer koninklijke documentaires over onder andere Maria de' Medici (koningin van Frankrijk), Nefertiti (koningin van Egypte), Marie Thèrese van Frankrijk (dochter van Marie-Antoinette) en Mary Stuart (koningin van Schotland).

Hier alvast een voorproefje van vanavond (nog met Engelse ondertiteling, maar vanavond is dat gewoon Nederlands)

Secrets d'Histoire is iedere dinsdag te zien bij TV5MONDE om 18.40 uur (Nederlands ondertiteld). Je kunt TV5MONDE zien bij de volgende providers via kanaal: Ziggo 71,  Caiway 41, Delta 500, T-Mobile 421.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in