Prinses Sofia van Zweden showt vol trots haar babybump in hot pink. En zet zichzelf steeds vaker neer als stijlicoon onder de royals.

Waarom positiejurken kopen als het anders kan? Voorlopig lijkt prinses Sofia vijf maanden zwanger) vastberaden haar status als koninklijk mode-icoon niet op te geven. Bij een evenement in Stockholm kwam ze opdagen in een knalroze nummertje van het Zweedse label Greta.

Lees ook: Carl Philip en Sofia verwachten tweede kind

Dubbel leuk: niet alleen is het een jurk voor alle vrouwen, hij kost ook nog eens geen godsvermogen. Oké, 375 euro is bepaald niet gratis. Maar mooi wel dat Sofia’s landgenoten de jurk direct in groten getale bestelden. Bekijk hieronder Sofia’s zwangerschapsstijl.
Een week, vier heel verschillende outfits. Meghan Markle trok voor haar drukste royal dagen tot nog toe alles uit de kast.

Van receptie tot royal birthday: de week die achter ons ligt was druk voor prins Harry en verloofde Meghan Markle. Die vier keer de kans kreeg om zich van haar beste modekant te laten zien in drie dagen tijd.

Woensdag 18 april
In een midi-jurk van Altuzarra en blazer van Camilla and Marc
Bij het Commonwealth Youth Forum

Donderdag 19 april
In een zwarte jurk van Black Halo
Bij de Women’s Empowerment-receptie

Zaterdag 21 april - overdag
In een groene jurk van Self Portrait
Bij de Invictus Games-receptie

Zaterdag 21 april - 's avonds
In een blauwe capejurk van Stella McCartney
Bij het verjaardagsconcert van koningin Elizabeth

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Volgens de Daily Mail is Kate vroeg in de ochtend opgenomen. Ze kwam met de auto, samen met haar man Prins William, aan bij het St. Mary's Hospital in Londen. Ze maakt zich klaar om te bevallen van het derde kind van het stel in de private Lindo Wing.

De pers en Britse royalty-fans kamperen al dagenlang voor het ziekenhuis waar het nu toch echt te lijkt beginnen.

We houden je op de hoogte!