Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Skincare met een royal randje

Aristocrate India Hicks komt met een eigen skincarelijn. En wedden dat die straks op alle royal kaptafels staat? De producten van Unexpected Beauty zien er niet alleen prachtig uit. Ze zijn ook nog eens hartstikke royalty-approved: ze zijn bedacht door India Hicks, die wel héél nauwe banden heeft...

Skincare met een royal randje

Aristocrate India Hicks komt met een eigen skincarelijn. En wedden dat die straks op alle royal kaptafels staat?

De producten van Unexpected Beauty zien er niet alleen prachtig uit. Ze zijn ook nog eens hartstikke royalty-approved: ze zijn bedacht door India Hicks, die wel héél nauwe banden heeft met het Britse koningshuis.

Diana's bruidsmeisje
Het voormalig model is 678e in de lijn van de troonopvolging, en is misschien wel het aller bekendst als een van de bruidsmeisjes van Charles en Diana (the one with the bad haircut, grapt ze zelf graag - op de foto hieronder staat ze naast prins Charles). Prins Charles is haar peetvader.

Diepe royal wortels
Haar moeder is Lady Pamela Mountbatten, een vrouw die heel diep geworteld zat in het leven van de koningin. Pamela is niet alleen een nichtje van prins Philip, ze was ook een van de bruidsmeisjes tijdens zijn huwelijk met de queen, en deed jarenlang dienst als Elizabeths lady in waiting.

Wedden dat iedereen in Buckingham Palace en Kensington Palace een set producten opgestuurd heeft gekregen?