Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Queen Elisabeth zoekt een nieuwe keukenhulp

Koningin Elizabeth is op zoek naar versterking in de keuken van Buckingham Palace. Op de website van The Royal Household staat sinds kort een vacature voor een nieuwe fulltime keukenhulp. Geïnteresseerden kunnen zich tot volgende week vrijdag melden. Ervaring is niet per se nodig, zo blijkt uit d...

Queen Elisabeth zoekt een nieuwe keukenhulp

Koningin Elizabeth is op zoek naar versterking in de keuken van Buckingham Palace. Op de website van The Royal Household staat sinds kort een vacature voor een nieuwe fulltime keukenhulp. Geïnteresseerden kunnen zich tot volgende week vrijdag melden.

Ervaring is niet per se nodig, zo blijkt uit de vacature. De nieuwe medewerker krijgt direct een training om te voldoen aan de standaarden van het Koninklijk Huis. Het belangrijkste is dat belangstellenden teamplayers zijn, initiatief nemen en graag betrokken zijn.

De keukenhulp kan een salaris van bijna 20.000 pond (zo'n 22.000 euro) per jaar tegemoet zien en krijgt 33 vakantiedagen. Ook is het mogelijk om op het paleis zelf te wonen.

Bekijk hier de vacature

Bron en beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in