Donald en Melania Trump zijn deze dagen in Groot-Brittanië. vanmiddag werden ze door Queen Elizabeth persoonlijk ontvangen voor een afternoon tea op Windsor Castle.

Overdag maakte Melania al kennis met de man van Prime Minister May.

Ze zag er weer oogverblindend uit en liet zich zelfs verleiden tot een spelletje bowls.

Daarna was het dus tijd voor thee. Hier staat Queen Elizabeth al te wachten in de zon. Gelukkig is daar een tent voor opgezet.

Voor de ontmoeting met de Koningin heeft Melania iets stemmigers aangetrokken, maar wederom is ze stijlvol gekleed as ever.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

In januari prijkte Koningin Máxima op de cover van Nouveau met een práchtige foto van Erwin Olaf. Onze Spaanse collega's van Vanity Fair vonden de foto blijkbaar ook geweldig, al kozen ze wel voor een andere versie uit dezelfde serie.

In januari waren de foto's nog zó vers van de pers dat alleen de portretten mochten worden gebruikt, zoals bij de Nouveau-cover. Maar nu zijn we wat verder in het jaar en heeft de Spaanse Vanity Fair toestemming gekregen om een andere foto uit de serie te gebruiken.

Doordat het haar van Máxima deels voor haar gezicht valt, heeft dit beeld wel iets meer dynamiek. Een mooie keuze!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in