Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Amalia op stap met Willem-Alexander

Menig Oranje-fan wacht al een tijdje op het moment dat kroonprinses Amalia meer in het voetlicht zal treden. Dit weekend voegde ze zich bij papa Willem-Alexander om te kijken naar de wereldbeker springen op Jumping Amsterdam. Dat de kroonprinses (en de rest van haar familie ook trouwens) van paar...

Amalia op stap met Willem-Alexander

Menig Oranje-fan wacht al een tijdje op het moment dat kroonprinses Amalia meer in het voetlicht zal treden. Dit weekend voegde ze zich bij papa Willem-Alexander om te kijken naar de wereldbeker springen op Jumping Amsterdam.

Dat de kroonprinses (en de rest van haar familie ook trouwens) van paarden houdt is bepaald geen geheim, en op de tribune liet ze zien hoezeer ze precies in de wedstrijd zat. Het leverde prachtige plaatjes op van de koning en zijn oudste dochter.

De laatste tijd ontpopt Amalia zich meer en meer tot een graag geziene royal. Ook haar modekeuzes beginnen, net als die van haar moeder, meer in het oog te springen. Voor Jumping koos ze een prachtige frisse outfit die past bij een tiener maar toch ook koninklijke klasse uitstraalt. Wat een prachtige koningin-in-spe!

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in