Royals en celebrities hebben veel overeenkomsten. Geen wonder dat ze regelmatig innige vriendschappen aangaan.

Menig royal heeft er een (of meerdere): een celebrity-BFF. Iemand die weet hoe het is om in de spotlights te staan, en daardoor extra integer omgaat met gevoelige informatie. Van deze royal/celeb-setjes krijgen wij geen genoeg.

Will, Kate en de Beckhams

David Beckham was een belangrijke speler in het naar Londen halen van de Olympische Spelen van 2012. Net als prins William. Sindsdien zijn de twee hartstikke hecht. Ook fijn: de Beckhams wonen in Londen vlakbij Kensington Palace.

Máxima en Natasja Froger

Zouden elkaar hebben leren kennen op een verjaardagsfeestje, en sindsdien een gezellige band hebben. Net als hun mannen, naar het schijnt. De stellen houden hun vriendschap overigens graag privé: ze zijn nog nooit samen gefotografeerd.

Beatrice en Eva

Prinses Beatrice bevindt zich wel vaker in showbizzkringen, en is ook hecht met Ashton Kutcher en Mila Kunis. Maar met Eva Longoria heeft ze sinds kort ook een goede band. "We hebben elkaar ontmoet op Art Basel in Miami", aldus Eva, die direct een inkijkje geeft in Beatrices vriendenkring. "Ze is een vriendin van mijn goede vriend Ricky Martin." Oh, en Eva is óók hecht met Victoria Beckham, die de Windsors zo'n beetje allemaal innig kent.

Charlene en Gerard Butler

Hoe dit unieke setje elkaar kent is niet bekend, maar feit is dat Gerard op de bruiloft van Albert en Charlene was. Toen Charlene de acteur onlangs in New York tegenkwam bij een benefiet, schijnt ze hem dolgelukkig in de armen te zijn gesprongen. Snappen wij.

Prins Albert en Leonardo DiCaprio

De twee delen een passie voor het milieu, en zijn al jarenlang close. Ze gaven elkaar allebei een award vanuit hun eigen stichting, en werden deze zomer samen dinerend gespot in New York.

Beeld: ANP/Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Vanaf aankomende dinsdag ligt het bijzondere boek 'In gesprek met de Oranjes' in de winkel. Openhartige interviews van de laatste vijftig (!) jaar met de leden van het Koninklijk Huis zijn gebundeld. een bijzonder naslagwerk!

In de televisie-interviews laat het koninklijk huis zich vaak intiemer benaderen dan ze zelf lijken te beseffen. Je krijgt als kijker de indruk dat de geïnterviewden soms niet helemaal beseffen hoezeer ze ‘uit de school klappen’.

Denk aan momenten als Willem-Alexander is gesprek met Paul Witteman, waarin hij zegt dat hij liever op zijn grootmoeder dan op zijn moeder zou willen lijken. Of prinses Juliana, die aan haar man Bernhard vraagt hoe hij op het idiote idee is gekomen om met haar te trouwen.

Wat voor henzelf niet ‘nieuwswaardig’ lijkt, omdat ze er zo vertrouwd mee zijn, biedt de toeschouwer een blik in hun intieme leven en gedachtewereld.

In het 520 pagina's dikke boek lees je gesprekken met de Oranjes, inclusief prachtig archiefbeeld en sprekende foto’s. Een absolute must-have voor elke Royalty-liefhebber!

Vanaf 20 november in de winkel. ISBN: 9789059568716.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Wij zijn dol op het programma Lang leve de Muziekshow, waarbij Koningin Máxima kinderen op Villa Eikenhorst uitnodigt om over hun instrument te vertellen. Vandaag is de harp aan de beurt.

Koningin Máxima toont zich van haar meest ontspannen kant tijdens de bezoeken. En en passant krijgen we ook nog een stukje van Villa Eikenhorst te zien. Leuk!

Wij krijgen echt geen genoeg van deze leuke, humoristische koningin!

Beeld: AVROTROS

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in