Royals en celebrities hebben veel overeenkomsten. Geen wonder dat ze regelmatig innige vriendschappen aangaan.

Menig royal heeft er een (of meerdere): een celebrity-BFF. Iemand die weet hoe het is om in de spotlights te staan, en daardoor extra integer omgaat met gevoelige informatie. Van deze royal/celeb-setjes krijgen wij geen genoeg.

Article continues after the ad

Will, Kate en de Beckhams

David Beckham was een belangrijke speler in het naar Londen halen van de Olympische Spelen van 2012. Net als prins William. Sindsdien zijn de twee hartstikke hecht. Ook fijn: de Beckhams wonen in Londen vlakbij Kensington Palace.

Máxima en Natasja Froger

Zouden elkaar hebben leren kennen op een verjaardagsfeestje, en sindsdien een gezellige band hebben. Net als hun mannen, naar het schijnt. De stellen houden hun vriendschap overigens graag privé: ze zijn nog nooit samen gefotografeerd.

Beatrice en Eva

Prinses Beatrice bevindt zich wel vaker in showbizzkringen, en is ook hecht met Ashton Kutcher en Mila Kunis. Maar met Eva Longoria heeft ze sinds kort ook een goede band. "We hebben elkaar ontmoet op Art Basel in Miami", aldus Eva, die direct een inkijkje geeft in Beatrices vriendenkring. "Ze is een vriendin van mijn goede vriend Ricky Martin." Oh, en Eva is óók hecht met Victoria Beckham, die de Windsors zo'n beetje allemaal innig kent.

Charlene en Gerard Butler

Hoe dit unieke setje elkaar kent is niet bekend, maar feit is dat Gerard op de bruiloft van Albert en Charlene was. Toen Charlene de acteur onlangs in New York tegenkwam bij een benefiet, schijnt ze hem dolgelukkig in de armen te zijn gesprongen. Snappen wij.

Prins Albert en Leonardo DiCaprio

De twee delen een passie voor het milieu, en zijn al jarenlang close. Ze gaven elkaar allebei een award vanuit hun eigen stichting, en werden deze zomer samen dinerend gespot in New York.

Beeld: ANP/Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in