Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Royals bij Nobelprijzen

Waar Nobelprijzen worden uitgereikt, is het goed Scandinavische royals spotten. Gisteren (zondag) waren de Zweden en Noren weer volop te bewonderen. Bij de uitreiking van de Vredesprijs in Oslo gaven koning Harald, koningin Sonja, kroonprins Haakon en kroonprinses Mette-Marit acte de présence. In...

Royals bij Nobelprijzen

Waar Nobelprijzen worden uitgereikt, is het goed Scandinavische royals spotten. Gisteren (zondag) waren de Zweden en Noren weer volop te bewonderen.

Bij de uitreiking van de Vredesprijs in Oslo gaven koning Harald, koningin Sonja, kroonprins Haakon en kroonprinses Mette-Marit acte de présence. In Stockholm, waar de wetenschapsprijzen werden uitgereikt, schitterde de voltallige Zweedse royal family.

Alle Zweden verzamelen
Koning Carl Gustaf, koningin Silvia, kroonprinses Victoria, prins Daniel, prins Carl Philip, prinses Sofia, prinses Madeleine (met fijne babybuik), Christopher O’Neill, prinses Christina en Tord Magnuson waren allemaal aanwezig op het stadhuis van de hoofdstad voor de uitreiking én een banket – al liet Madeleine dat even afweten.

Al met al leverde het prachtige plaatjes op, vooral van de Zweden die stevig uitpakten voor de gelegenheid. Kijk je mee?