Royal zusjes Eugenie en Beatrice staan deze maand samen in een groot modemagazine. En dat levert prachtige plaatjes op van de prinsessen.

De nichtjes van William en Harry en kleindochters van koningin Elizabeth doen in de Britse Vogue een boekje open over hun zussenband en royal leventje.

More content below the advertising

Toen ze opgroeiden hoorden de dochters van prins Andrew nog bij de harde royal-kern, maar prins Charles besloot een aantal jaar geleden de royal family (en vooral: de uitgaven daarvan) wat te stroomlijnen. Sindsdien krijgen de meiden niet meer betaald als fulltime royal, en hebben ze dus hun eigen carrières moeten opstarten.

"We zijn er altijd voor elkaar", melden de zussen in de kolommen naast hun prachtige modefoto's. "Ook als er iets gemeens over ons wordt geschreven. We zijn de eerste prinsessen die ook een carrière proberen op te bouwen én een privéleven proberen te hebben, allemaal in het publieke oog. Dat is soms een lastige situatie, omdat er geen protocol voor geldt."

Hoofdfoto: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Prinses Caroline van Monaco was al jaren goed bevriend met Karl Lagerfeld, die dinsdag op 85-jarige leeftijd overleed. Zo schitterden ze onder andere elk jaar samen op het Rozenbal.

Een modeprinses en een talentvolle designer: natuurlijk klikte het tussen Caroline en Karl. Of het nou op een groot bal, front row of privé was: de twee waren jarenlang onafscheidelijk. Het mooiste van Caroline en Karl nog een keer in beeld.

More content below the advertising

(Klik op het pijltje voor meer beelden) -->

Hoofdfoto: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Koningin Máxima was vanochtend in het Zeeuwse Vlissingen. En werd daar omringd door honderden kinderen.

In de Lasloods in Vlissingen werd het lokale samenwerkingsconvenant muziekonderwijs ondertekend, waar Máxima erevoorzitter van is. En daar waren natuurlijk ook héél veel blije kinderen bij. En de band Bløf, want het is tóch Zeeland. Máxima zong uiteraard meteen lekker mee.

More content below the advertising

In het convenant staan afspraken over het vormgeven van muziekonderwijs in Zeeland de komende jaren. Momenteel krijgen kinderen op veertig procent van alle basisscholen in Zeeland structureel muziekles, in 2021 moet dat tachtig procent zijn.

Máxima droeg een top uit de collectie van Natan.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in