Royal zusjes Eugenie en Beatrice staan deze maand samen in een groot modemagazine. En dat levert prachtige plaatjes op van de prinsessen.

De nichtjes van William en Harry en kleindochters van koningin Elizabeth doen in de Britse Vogue een boekje open over hun zussenband en royal leventje.

Toen ze opgroeiden hoorden de dochters van prins Andrew nog bij de harde royal-kern, maar prins Charles besloot een aantal jaar geleden de royal family (en vooral: de uitgaven daarvan) wat te stroomlijnen. Sindsdien krijgen de meiden niet meer betaald als fulltime royal, en hebben ze dus hun eigen carrières moeten opstarten.

"We zijn er altijd voor elkaar", melden de zussen in de kolommen naast hun prachtige modefoto's. "Ook als er iets gemeens over ons wordt geschreven. We zijn de eerste prinsessen die ook een carrière proberen op te bouwen én een privéleven proberen te hebben, allemaal in het publieke oog. Dat is soms een lastige situatie, omdat er geen protocol voor geldt."

Article continues after the ad

Hoofdfoto: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in