Het nieuwe jaar in het zonnetje beginnen? Je doet het in royalstijl op deze toplocaties.

Zon? Check. Zee? Check. Luxe voorzieningen? Checkerdecheck. Wie op zoek is naar een 'even helemaal weg'-vakantie in een warm oord deze januarimaand, doet er verstandig aan zijn oor te luisteren te leggen bij de royals. Treed in de voetsporen van deze stellen en ga op reis.

More content below the advertising

Mustique (à la Will en Kate)

De vroegere thuisbasis van prinses Margaret is al sinds jaar en dag favoriet bij de Middletons. En nu dus ook bij schoonzoon William. Will en Kate gingen er onder andere op honey- én babymoon.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Everyday is beach day at the Cotton House! 🌴 #regram @tequilaross #mustique #mustbemustique

Een bericht gedeeld door The Cotton House Mustique (@cottonhousemustique) op

Tetiaroa (net als Albert en Charlene)

Dé place to be van afgelopen zomer, want naast Albert en Charlene (en hun tweeling natuurlijk) verbleef ook Lady Gaga op dit eilandje, dat vroeger eigendom was van Marlon Brando en nu een luxe resort herbergt.

Botswana (de favoriet van Harry en Meghan)

Een van de hotspots van 2018, want dit zou de plek zijn waar Harry en Meghan na hun jawoord op huwelijksreis gingen. Toen ze net aan het daten waren, beleefden ze hier ook hun eerste vakantie samen. 

Miami (met kans op Máxima en Willem-Alexander)

De eerste dagen van januari sleten onze eigen royals in Miami, en ook al is de kans groot dat ze dit jaar anders kiezen, blijft South Beach natuurlijk een aanrader. En wie weet loop je tóch ons eigen koningspaar en hun meiden tegen het lijf.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Our favorite color is sunrise, what’s yours? [📷: @brandis15] #Fontainebleau

Een bericht gedeeld door Fontainebleau Miami Beach (@fontainebleau) op

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Koningin Máxima was vanochtend in het Zeeuwse Vlissingen. En werd daar omringd door honderden kinderen.

In de Lasloods in Vlissingen werd het lokale samenwerkingsconvenant muziekonderwijs ondertekend, waar Máxima erevoorzitter van is. En daar waren natuurlijk ook héél veel blije kinderen bij. En de band Bløf, want het is tóch Zeeland. Máxima zong uiteraard meteen lekker mee.

More content below the advertising

In het convenant staan afspraken over het vormgeven van muziekonderwijs in Zeeland de komende jaren. Momenteel krijgen kinderen op veertig procent van alle basisscholen in Zeeland structureel muziekles, in 2021 moet dat tachtig procent zijn.

Máxima droeg een top uit de collectie van Natan.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Koningin Letizia van Spanje neemt een stijlvoorbeeld aan onze eigen koningin Máxima. Pied-de-poule is een ideale print, voor royals.

Letizia kent haar klassiekers, dat toont ze keer op keer. Deze week verscheen ze ten tonele in een prachtige pied-de-poule-design van Hugo Boss. Een jurk die zo bij Máxima in de kast had kunnen hangen.

More content below the advertising
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Queen Letizia (with King Felipe) presiding over the awarding ceremony of the Gold Medals of Merit in the Fine Arts 2017 {Palacio de la Merced Real | Córdoba, Spain | 18 February 2019}. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 👗 : Hugo Boss 🧥 : Hugo Boss 👠 : Magrit 👜 : Hugo Boss 💎 : Earrings - Unknown ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ . . . . . . . . #SpanishRoyals #SpanishMonarchy #SpanishRoyalFamily #FamiliaRealEspañola #CasaReal #QueenLetizia #ReinaLetizia #Letizia #LetiziaOrtiz #QueenOfSpain #ReinaDeEspaña #Queen #Royalty #Spain #España #OOTD #LOTD #Fashion #StyleOfTheDay #Style #Moda #FashionInspiration #Stylish #Magrit #HugoBoss #Houndstooth

Een bericht gedeeld door 🇪🇸Spanish Royal Family🇪🇸 (@spanish.royals) op

Onze eigen koningin is namelijk ook dól op de klassieke print, in meerdere kleuren. Hangt hij bij jou al in de kast?

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in