Het nieuwe jaar in het zonnetje beginnen? Je doet het in royalstijl op deze toplocaties.

Zon? Check. Zee? Check. Luxe voorzieningen? Checkerdecheck. Wie op zoek is naar een 'even helemaal weg'-vakantie in een warm oord deze januarimaand, doet er verstandig aan zijn oor te luisteren te leggen bij de royals. Treed in de voetsporen van deze stellen en ga op reis.

Article continues after the ad

Mustique (à la Will en Kate)

De vroegere thuisbasis van prinses Margaret is al sinds jaar en dag favoriet bij de Middletons. En nu dus ook bij schoonzoon William. Will en Kate gingen er onder andere op honey- én babymoon.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Everyday is beach day at the Cotton House! 🌴 #regram @tequilaross #mustique #mustbemustique

Een bericht gedeeld door The Cotton House Mustique (@cottonhousemustique) op

Tetiaroa (net als Albert en Charlene)

Dé place to be van afgelopen zomer, want naast Albert en Charlene (en hun tweeling natuurlijk) verbleef ook Lady Gaga op dit eilandje, dat vroeger eigendom was van Marlon Brando en nu een luxe resort herbergt.

Botswana (de favoriet van Harry en Meghan)

Een van de hotspots van 2018, want dit zou de plek zijn waar Harry en Meghan na hun jawoord op huwelijksreis gingen. Toen ze net aan het daten waren, beleefden ze hier ook hun eerste vakantie samen. 

Miami (met kans op Máxima en Willem-Alexander)

De eerste dagen van januari sleten onze eigen royals in Miami, en ook al is de kans groot dat ze dit jaar anders kiezen, blijft South Beach natuurlijk een aanrader. En wie weet loop je tóch ons eigen koningspaar en hun meiden tegen het lijf.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Our favorite color is sunrise, what’s yours? [📷: @brandis15] #Fontainebleau

Een bericht gedeeld door Fontainebleau Miami Beach (@fontainebleau) op

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in