De Britse royals hebben in Madame Tussaud’s in Londen een nieuw thuis gekregen: op het balkon van Buckingham Palace. Hoog tijd om de beelden eens te inspecteren.

More content below the advertising

De queen, prins Philip, prins Charles en Camilla en Will en Kate staan al helemaal in de startblokken op hun nieuwe balkonlocatie in Londen. Harry is even weggehaald: die wacht tot Meghan haar eigen beeld heeft voor hij zich weer bij de familie voegt, al komt er vermoedelijk eerst een bruidsvoorstelling van die twee.

Overigens belooft dat wat, want Harry is toch wel een van de best gelukte (royal) wassenbeelden ooit. Knap, want het pakt niet altijd voordelig uit voor de koningshuizen (ahum, Letizia).

Will en Kate: best goed geslaagd
Ons eigen koningspaar: toch wel van echt te onderscheiden


Charles: in de juiste belichting goed te pruimen (net als de echte misschien wel)
Letizia: oef


Diana, de queen en Harry zijn wel echt knap gelukt

Beeld: Hollandse Hoogte/Getty Images

Prinses Christina is vandaag 72 geworden. Wij doken in de archieven voor de leukste nostalgische foto's van de jongste zus van prinses Beatrix.

Kerstvakantie op Paleis Soestdijk, in 1959

More content below the advertising

Christina trouwt met Jorge, 1975

Met mama Juliana, in 1982

Met Viktoria en Jaime de Bourbon de Parme in Italië, in 2017

Beeld: ANP/RVD - Jeroen van der Meyde

Ze zal er flink van balen, maar eens op film is altijd op film. Er komt een nieuwe film met Meghan Markle in de bioscoop. Maar dan wel een oudje waar ze zich flink voor geneert.

Ver voordat ze prins Harry tegen het lijf liep, en zelfs voor ze bekend werd door de serie Suits, maakte Meghan de film The Boys & Girls Guide To Getting Down. Die kwam in 2011 als tv-film uit in de VS, maar werd in Europa niet uitgebracht. Tot nu.

More content below the advertising

Want ja, de makers van de film zien wel brood in hun film, over een groep twintigers die gaat stappen in Los Angeles. Meghan speelt er party girl Dana, en dat zou voor heel wat gênante momenten tussen haar en de queen kunnen zorgen.

Haar verleden kan ze natuurlijk niet uitwissen, en de release van de film is ook niet tegen te houden. Het is de verwachting dat de film aanvankelijk alleen in Groot-Brittannië op het witte doek komt.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in