De Britse royals hebben in Madame Tussaud’s in Londen een nieuw thuis gekregen: op het balkon van Buckingham Palace. Hoog tijd om de beelden eens te inspecteren.

De queen, prins Philip, prins Charles en Camilla en Will en Kate staan al helemaal in de startblokken op hun nieuwe balkonlocatie in Londen. Harry is even weggehaald: die wacht tot Meghan haar eigen beeld heeft voor hij zich weer bij de familie voegt, al komt er vermoedelijk eerst een bruidsvoorstelling van die twee.

Overigens belooft dat wat, want Harry is toch wel een van de best gelukte (royal) wassenbeelden ooit. Knap, want het pakt niet altijd voordelig uit voor de koningshuizen (ahum, Letizia).

Will en Kate: best goed geslaagd


Ons eigen koningspaar: toch wel van echt te onderscheiden

Charles: in de juiste belichting goed te pruimen (net als de echte misschien wel)


Letizia: oef

Diana, de queen en Harry zijn wel echt knap gelukt


Beeld: Hollandse Hoogte/Getty Images

Ons koningspaar gaat deze week op staatsbezoek in Luxemburg. Dus pakt Máxima deze Tweede Pinksterdag alvast haar koffer. Met misschien wel deze outfits erin.

Het was in mei 2013 een van haar eerste kennismakingsbezoeken in het buitenland. Leuk dus, dat Máxima zo kort na haar vijfjarig jubileum als koningin weer terugkeert. Destijds gooide ze hoge ogen in Natan, en geheid dat die designer ook nu weer in de garderobe meereist.

Net als wellicht Máxima's andere favorieten Claes Iversen en Jan Taminiau. Nouveau dook in hun collecties op zoek naar pareltjes die Máxima nog niet gedragen heeft, maar wie weet wel debuteert, op Luxemburgse bodem. Wij zien haar in elk geval wel shinen in (variaties op) deze beauties.

Van Natan:Van Jan Taminiau:


Van Claes Iversen:

Beeld: ANP/Jan Taminiau/Natan/Claes Iversen

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Ja, we zwijmelen gewoon nog even door hoor. Nu er steeds meer beelden van het huwelijk binnendruppelen, viel ons die bijzondere momenten op waarbij het stel echt even alleen oog lijkt te hebben voor elkaar... 

1. Meghan naast haar prins:

2. Hand in hand in de koets:

3. Volgens liplezers zegt Harry op dit moment: "You look amazing... I'm so lucky."

4. Prachtig beeld van Harry die zijn bruid naar buiten begeleidt...

 

Een bericht dat is gedeeld door @cmillertiu op

5. Het gelukkige stel in de kerk voordat de ceremonie begint...

 

Een bericht gedeeld door Clem (@lclemenstagram) op

6. Harry helpt Meghan galant de auto in:

 

Een bericht gedeeld door AL’ NYAH (@al_nyah) op

7. Vlak voor dé kus:

8. Harry doet voorzichtig Meghan's sluier af. Meghan kijkt hem aan en hij zegt schattig: "Hi". Zucht...