De lente is officieel hier, en dat laten de royals van Europa zich geen twee keer zeggen. Deze dames werden in een week tijd allemaal in geweldig groen gespot.

Het is Máxima's lievelingskleur, en dat ook Kate Middleton er van houdt stelden we al eerder vast. Maar de koninklijke liefde voor groen was nooit zó duidelijk als vorige week, toen prinsessen uit allerlei verschillende koningshuizen voor groen kozen tijdens verschillende activiteiten. Zo ook onze eigen Mabel, die er ook in dit gezelschap lekker uit sprong. Kijk lekker mee!

More content below the advertising

Mabel bij de uitreiking van de Prins Friso Ingenieursprijs


Máxima bij de opening van het Endimetriosecentrum


Kate koos in haar laatste werkweek twee keer voor groen
Marie Teresa van Luxemburg voelde zich ook groen


Net als Meghan, in Ierland wel zo toepasselijk


En Victoria van Zweden stond het ook prachtig

Beeld: Getty Images

Prinses Christina is vandaag 72 geworden. Wij doken in de archieven voor de leukste nostalgische foto's van de jongste zus van prinses Beatrix.

Kerstvakantie op Paleis Soestdijk, in 1959

More content below the advertising

Christina trouwt met Jorge, 1975

Met mama Juliana, in 1982

Met Viktoria en Jaime de Bourbon de Parme in Italië, in 2017

Beeld: ANP/RVD - Jeroen van der Meyde

Ze zal er flink van balen, maar eens op film is altijd op film. Er komt een nieuwe film met Meghan Markle in de bioscoop. Maar dan wel een oudje waar ze zich flink voor geneert.

Ver voordat ze prins Harry tegen het lijf liep, en zelfs voor ze bekend werd door de serie Suits, maakte Meghan de film The Boys & Girls Guide To Getting Down. Die kwam in 2011 als tv-film uit in de VS, maar werd in Europa niet uitgebracht. Tot nu.

More content below the advertising

Want ja, de makers van de film zien wel brood in hun film, over een groep twintigers die gaat stappen in Los Angeles. Meghan speelt er party girl Dana, en dat zou voor heel wat gênante momenten tussen haar en de queen kunnen zorgen.

Haar verleden kan ze natuurlijk niet uitwissen, en de release van de film is ook niet tegen te houden. Het is de verwachting dat de film aanvankelijk alleen in Groot-Brittannië op het witte doek komt.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in