Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Royal regels voor zwangere Meghan

Meghan is weer thuis, en wordt direct geconfronteerd met een hele rits regels waar zij zich als zwangere royal aan moet houden. Een royal baby krijgen - zelfs eentje die laag op de lijst van troonopvolgers komt - is geen eenvoudige klus. Als royal mama to-be heb je je aan heel wat regeltjes van d...

Royal regels voor zwangere Meghan

Meghan is weer thuis, en wordt direct geconfronteerd met een hele rits regels waar zij zich als zwangere royal aan moet houden.

Een royal baby krijgen - zelfs eentje die laag op de lijst van troonopvolgers komt - is geen eenvoudige klus. Als royal mama to-be heb je je aan heel wat regeltjes van de queen te houden. De vijf voornaamste geboden op een rij.

1. Geheimpje

Speculatie genoeg, maar royals moeten het geslacht van hun kindjes tot na de bevalling geheim houden. Waarom precies weet niemand, behalve dan 'omdat het altijd zo gebeurd is'. Het geslacht van de baby wordt pas bekend als de naam bekend wordt gemaakt, op een officiële memo buiten Buckingham Palace. Naar verluidt wisten Will en Kate zelf óók het geslacht van hun drie kindjes pas bij de bevalling. Spannend wel.