Kate Middleton is groot fan van beide merken, en nu slaan Preen en L.K. Bennett de handen ineen voor een chique samenwerking vol musthaves.

Het luxe high street-merk L.K. Bennett streeft er al jaren naar om de glamour van designermode naar de ‘normale’ winkelstraat te brengen. Of nou ja, normaal… L.K. Bennett is altijd een prijzig label geweest. Maar wel eentje met de goedkeuring van de Duchess of Cambridge.

Net als Michelle Obama
Zij hult zich óók graag in de designs van Preen, een merk dat ook gedragen wordt door Beyoncé, Cate Blanchett, Michelle Obama en Gwyneth Paltrow. En laten die nou net een – iets goedkopere, verwacht geen wonderen – collectie hebben gemaakt in samenwerking met L.K. Bennett. Vol jurken die duidelijk op Kate's lijf geschreven zijn.

De stukken zijn nu (online) te koop bij L.K. Bennett. Hieronder onze favorieten, die Kate wie weet straks ook in de kast heeft hangen.
Ja, we zwijmelen gewoon nog even door hoor. Nu er steeds meer beelden van het huwelijk binnendruppelen, viel ons die bijzondere momenten op waarbij het stel echt even alleen oog lijkt te hebben voor elkaar... 

1. Meghan naast haar prins:

2. Hand in hand in de koets:

3. Volgens liplezers zegt Harry op dit moment: "You look amazing... I'm so lucky."

4. Prachtig beeld van Harry die zijn bruid naar buiten begeleidt...

 

Een bericht dat is gedeeld door @cmillertiu op

5. Het gelukkige stel in de kerk voordat de ceremonie begint...

 

Een bericht gedeeld door Clem (@lclemenstagram) op

6. Harry helpt Meghan galant de auto in:

 

Een bericht gedeeld door AL’ NYAH (@al_nyah) op

7. Vlak voor dé kus:

8. Harry doet voorzichtig Meghan's sluier af. Meghan kijkt hem aan en hij zegt schattig: "Hi". Zucht...

 

Als íets 'not done' is op een trouwerij, is het wel wit dragen. De kleur van de bruidsjurk. Oprah koos voor een beige outfit, maar eenmaal in Engeland, besefte dat door het felle zonlicht, de jurk bijna wit werd op foto's. Gelukkig was daar Team Stella McCartney om haar uit de brand te helpen: