Kate Middleton is groot fan van beide merken, en nu slaan Preen en L.K. Bennett de handen ineen voor een chique samenwerking vol musthaves.

Het luxe high street-merk L.K. Bennett streeft er al jaren naar om de glamour van designermode naar de ‘normale’ winkelstraat te brengen. Of nou ja, normaal… L.K. Bennett is altijd een prijzig label geweest. Maar wel eentje met de goedkeuring van de Duchess of Cambridge.

Net als Michelle Obama
Zij hult zich óók graag in de designs van Preen, een merk dat ook gedragen wordt door Beyoncé, Cate Blanchett, Michelle Obama en Gwyneth Paltrow. En laten die nou net een – iets goedkopere, verwacht geen wonderen – collectie hebben gemaakt in samenwerking met L.K. Bennett. Vol jurken die duidelijk op Kate's lijf geschreven zijn.

De stukken zijn nu (online) te koop bij L.K. Bennett. Hieronder onze favorieten, die Kate wie weet straks ook in de kast heeft hangen.
Prinses Beatrix ging begin dit jaar de hele wereld over dankzij haar tas met haar kleindochters erop. Maar er zijn meer royals met gepersonaliseerde accessoires die ze dierbaar zijn.

Een bijzondere armband, nóg een fototas, een peperdure designtas met naam en een speciaal telefoonhoesje. Kijk je mee naar de favoriete en diep persoonlijke accessoires van de royals?

Prinses Beatrix met haar AAA-tas:

Fergie had er anno 2003 al eentje met haar dochters erop:

Olympia van Griekenland ziet liever zichzelf terug:

En ook Kate draagt een armband met haar eigen royal voorletter - C dus - erop (een cadeautje van Camilla):

Koningin Silvia van Zweden werd (naast Máxima!) gespot met een telefoonhoesje met straks-kroonprinsesje Estelle erop

Milan Fashion Week is van start gegaan, en dat belooft weer volop Italiaanse en andere mode de komende dagen. Om alvast in de stemming te komen gingen wij op zoek naar het beste van koningin Máxima in het Italiaans.

Valentino is een van haar lievelingsdesigners, maar ook Dolce & Gabbana staat hoog op haar verlanglijstje. En als ze in Italië op vakantie zijn, zou Máxima altijd graag winkelen bij Gucci. Italiaanse toppers genoeg dus, in haar kledingkast. Kijk je mee?

Onlangs in een nieuwe rode jurk van Dolce & Gabbana

In Bottega Veneta tijdens een bezoek aan Italië in 2014

En in Valentino voor het Italiaanse bezoek van 2017

In 2013 in Denemarken, in Dolce & Gabbana

In Valentino bij de abdicatie

En natuurlijk mag deze niet ontbreken: op haar trouwdag in Valentino