Zin om er even helemaal tussenuit te gaan op het Engelse platteland, en óók nog een royal te ontmoeten? Dan is Soho Farmhouse de ultieme vakantiebestemming.

Meghan Markle vierde er onlangs haar vrijgezellenweekend. En trok er toen ze nog in het geniep met prins Harry aan het daten was regelmatig naar toe voor een weekendje weg. Ze is niet de enige: menig celebrity is dól op Soho Farmhouse, in Oxfordshire.

 

A member’s club in 100 acres of Oxfordshire countryside with 40 cabins, a four-bedroom cottage and a seven-bedroom farm house. Club spaces include the Main Barn and Mill Room for eating and drinking, a Boathouse with outdoor and indoor heated pools, Cowshed Relax spa with Steam and Sauna Island, and Cowshed Active with gym and studio. There is also an Electric Barn cinema, tennis courts, a five-a-side football pitch, horse stables, and a Teeny Barn and Camp. @SohoHouse #SohoFarmHouse #England #UK #Europe #London #memberclub #Oxfordshire #countryside #cottage #farmhouse #Eat #Drink #Boathouse #Relax #CowshedSpa #Pool #yoga #Spa #Luxury #LuxuryTravel #Travel #Private #Rustic #SohoHouse. Did you know that #DavidBeckham (@davidbeckham) has a severe fear of birds? #Ornithophobia #FourHundredFacts

Een bericht dat is gedeeld door @ fourhundredlifestyle op

De Clooneys sliepen er bijvoorbeeld ook al eens. Net als eigenlijk elke Britse ster. De reden laat zich aanwijzen: Soho Farmhouse is onderdeel van Soho House: chique accommodaties waar je veelal een (duur) lidmaatschap voor nodig hebt.

 

That beautiful smell of burning wood on a mid-week country getaway to #oxfordshire. #MRPORTERontheroad

Een bericht gedeeld door MR PORTER (@mrporterlive) op

 

A moonlight swim

Een bericht gedeeld door mimivdlooy (@mimivdlooy) op

Toch kunnen ook gewone stervelingen een kamer of huisje boeken op het platteland. Kosten: tussen de 330 en 725 pond per nacht. Voor die prijs krijg je wel een prachtig zwembad, wellnessfaciliteiten, een sushirestaurant, een helikopterlandplaats en gratis gebruik van de fietsen van het resort. En de kans om aan het avondeten te zitten met Meghan en Harry dus.

Gelukkig kunnen we via Instagram gratis binnenkijken.

 

Cabin mornings, such a dream! @ajparka #winterbreak #cabin #nofever

Een bericht gedeeld door Jemma (@jems15) op

 

Beautiful room at #SohoFarmhouse 🙏🏼🎉 #cosy #getaway #weekend #sohohouse

Een bericht gedeeld door Thess Fischer (@thessfischer) op

 

Prinses Laurentien is één van de inspirerende sprekers van de Nouveau Matinee. Op 14 juni in het Concertgebouw te Amsterdam geeft ze een korte lezing. Daar kun je bij zijn.

Als auteur en oprichter van de Missing Chapter Foundation deelt Laurentien de beste levens- en leiderschapslessen uit het boek dat ze samen met Jeroen Smit schreef: Nog lang en gelukkig, Voorleesboek voor volwassenen die de weg een beetje kwijt zijn, waarin kinderen CEO's advies geven. 

We zijn ontzettend blij zijn we dat we prinses Laurentien aan het rijtje inspirerende sprekers kunnen toevoegen.

Bestel hier je tickets

En verder?

Succesvol fotografe Sacha de Boer vertelt hoe zij middenin een topcarrière als journalist en nieuwslezeres haar passie volgde en de overstap maakte naar fotografie.

Barbara van Beukering gaat in gesprek met kunstenares Ans Markus (bekend van de prachtige schilderijen van personen in windsels) en Hedy d'Ancona over belangrijkste inzichten en gelukkig ouder worden. 

Daarnaast wil je ongetwijfeld de charismatische schrijver en Nouveau-columnist Tommy Wieringa ontmoeten. Wie kan er beter voorlezen uit eigen werk? Vergeet ook je eigen ‘Wieringa’ niet, want wellicht weet je een handtekening van Tommy te scoren.

Er zijn beauty workshops door Sisley, zangeres Ntjam Rosie treedt op en filosoof Lammert kamphuis deelt zijn filosofie voor een weergaloos leven. We sluiten af met een gezellige borrel.

Kortom, het wordt een leuke en inspirerende middag. Er zijn nog een paar kaarten! 

Klik hier voor meer informatie

De trouwjurk van prinses Mabel is te bewonderen bij een nieuwe tentoonstelling in Rotterdam. En dus kwam de powervrouw 'm ook zelf even bewonderen.

De tentoonstelling in de Kunsthal viert het 25-jarig jubileum van designduo Viktor & Rolf, dus zijn enkele van hun beroemdste stukken er te bewonderen. Natuurlijk hoort  Mabels strikkenjurk daarbij, net als haar 'rouwjapon' (met de witte mouw).

Mabel toog zaterdag zelf naar Rotterdam om de tentoonstelling te openen, en stond ineens zichtbaar geëmotioneerd oog in oog met haar jurk. In haar speech vertelde ze ook hoe mooi Friso de jurk gevonden had. Bekijk dat bijzondere moment hieronder. 

De jurken van Viktor & Rolf zelf bewonderen? Dat kan tot en met 30 september.

Beeld: ANP
Bron: Blauw Bloed

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in