Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Royal copycat: Sofia van Zweden doet een Meghan

Die prachtige feestjurk na Meghans jawoord viel bij menigeen in de smaak. En zo te zien ook bij prinses Sofia van Zweden. Meghans Stella McCartney werd zó populair dat hij nu in zeer beperkte oplage aan te schaffen is in de Stella-winkel in Londen, en het is wachten tot lookalike jurken overal in...

Royal copycat: Sofia van Zweden doet een Meghan

Die prachtige feestjurk na Meghans jawoord viel bij menigeen in de smaak. En zo te zien ook bij prinses Sofia van Zweden.

Meghans Stella McCartney werd zó populair dat hij nu in zeer beperkte oplage aan te schaffen is in de Stella-winkel in Londen, en het is wachten tot lookalike jurken overal in de winkels hangen. In Zweden is het kennelijk al zover, tenminste voor dames met een goede personal shopper en een fijn kledingbudget.

Prinses Sofia, de vrouw van prins Carl Philip, koos bij de uitreiking van de Polar Music Prize in Stockholm voor een wel heel gelijkgestemd design. Prachtig. Zo willen wij ook wel copycatten.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in