Charlotte verloofd, Beatrice in verwachting…

Het Rose Ball in Monte Carlo is al niet te missen omwille van de prachtige plaatjes, maar kende dit jaar ook nog eens twee grote onthullingen.

Charlotte Casiraghi, de dochter van Caroline, kondigde tijdens het bal aan dat ze verloofd is met producent Dimitri Rassam (en showde direct haar diamanten ring). Schoonzus Beatrice onthulde voor het eerst haar babybuikje. Er werd al langer gefluisterd dat zij en Pierre Casiraghi voor de tweede keer een kindje verwachten.

More content below the advertising
Beatrice straalt met haar nieuwe babybuikje

Het was een feestje voor de trotse Caroline (en date Karl Lagerbaard, eh… feld), die sowieso vol in de spotlights stond tijdens deze editie van het bal: Albert en Charlene bleven dit jaar thuis met de kinderen. Gelukkig straalt de rest van de familie voor tien.

Beeld: Getty Images

Prinses Christina is vandaag 72 geworden. Wij doken in de archieven voor de leukste nostalgische foto's van de jongste zus van prinses Beatrix.

Kerstvakantie op Paleis Soestdijk, in 1959

More content below the advertising

Christina trouwt met Jorge, 1975

Met mama Juliana, in 1982

Met Viktoria en Jaime de Bourbon de Parme in Italië, in 2017

Beeld: ANP/RVD - Jeroen van der Meyde

Ze zal er flink van balen, maar eens op film is altijd op film. Er komt een nieuwe film met Meghan Markle in de bioscoop. Maar dan wel een oudje waar ze zich flink voor geneert.

Ver voordat ze prins Harry tegen het lijf liep, en zelfs voor ze bekend werd door de serie Suits, maakte Meghan de film The Boys & Girls Guide To Getting Down. Die kwam in 2011 als tv-film uit in de VS, maar werd in Europa niet uitgebracht. Tot nu.

More content below the advertising

Want ja, de makers van de film zien wel brood in hun film, over een groep twintigers die gaat stappen in Los Angeles. Meghan speelt er party girl Dana, en dat zou voor heel wat gênante momenten tussen haar en de queen kunnen zorgen.

Haar verleden kan ze natuurlijk niet uitwissen, en de release van de film is ook niet tegen te houden. Het is de verwachting dat de film aanvankelijk alleen in Groot-Brittannië op het witte doek komt.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in