Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Romantisch! Meghan en Harry in Edinburgh

Het is bijna Valentijnsdag, en dat vieren de oh zo verliefde Meghan en Harry vandaag met een bezoekje aan Edinburgh. Nota bene de stad waar Will en Kate verliefd op elkaar werden. De prins en zijn verloofde brachten vandaag (dinsdag) een bezoek aan Edinburgh, waar Will en Kate ooit samen studeerd...

Romantisch! Meghan en Harry in Edinburgh

Het is bijna Valentijnsdag, en dat vieren de oh zo verliefde Meghan en Harry vandaag met een bezoekje aan Edinburgh. Nota bene de stad waar Will en Kate verliefd op elkaar werden.

De prins en zijn verloofde brachten vandaag (dinsdag) een bezoek aan Edinburgh, waar Will en Kate ooit samen studeerden. Het was Meghans eerste keer in Schotland, en de Schotten pakten stevig uit: ze kwamen in drommen kijken naar hun nieuwste royal aanwinst. Jammer genoeg niet in kilt.

Edinburgh Castle is een plaatje op zich, maar alle ogen waren toch gericht op de mooie Amerikaanse. Die zelfs een tartan-jas (van Burberry) droeg voor de gelegenheid. En natuurlijk werden er ook al flink wat bloemen uitgedeeld. Harry moet morgen van goeden huize komen om zijn Valentijn nog te verrassen, zoveel is wel duidelijk.