Het is bijna Valentijnsdag, en dat vieren de oh zo verliefde Meghan en Harry vandaag met een bezoekje aan Edinburgh. Nota bene de stad waar Will en Kate verliefd op elkaar werden.

De prins en zijn verloofde brachten vandaag (dinsdag) een bezoek aan Edinburgh, waar Will en Kate ooit samen studeerden. Het was Meghans eerste keer in Schotland, en de Schotten pakten stevig uit: ze kwamen in drommen kijken naar hun nieuwste royal aanwinst. Jammer genoeg niet in kilt.

Edinburgh Castle is een plaatje op zich, maar alle ogen waren toch gericht op de mooie Amerikaanse. Die zelfs een tartan-jas (van Burberry) droeg voor de gelegenheid. En natuurlijk werden er ook al flink wat bloemen uitgedeeld. Harry moet morgen van goeden huize komen om zijn Valentijn nog te verrassen, zoveel is wel duidelijk.

Haar bezoek was omgeven met grootst mogelijke geheimhouding, maar ze was er toch echt! Queen Elizabeth nam front row plaats naast Anna Wintour bij de show van Richard Quinn tijdens de Fashion Week. Uniek! Bekijk de video.

Voor de eerste keer in haar lange regeerperiode neemt Queen Elizabeth plaats op de front row van een modeshow. Ze droeg een tweed jurk en jas van Angela Kelly met Swarovski-kristallen.

Gefronste wenkbrauwen

Waar Anna Wintour normaal gesproken perfect omgaat met de etiquette, maakte ze hier een foutje. In koninklijke kringen is het niet gepast om binnen een zonnebril te dragen. Natúúrlijk, het is Anna's signatuur, maar etiquette-expert William Hanson noemt het ongepast en zelfs onbeschoft.

Hoewel ze er niets van zou hebben gezegd, zou de koningin het wellicht wel een beetje vreemd vinden, volgens Hanson.

Bekijk hier de video:

 
Speelt de video niet automatisch af? Klik dan hier.

Bron: Daily Mail UK

Of het nog altijd hetzelfde paar is durven we te betwijfelen. Maar Kate Middleton heeft haar favoriete Penelope Chilvers laarzen al meer dan 14 jaar in haar kast staan.

De duchess werd afgelopen november nog op de stevige bruine stappers gespot, maar ze heeft ze al ongeveer net zo lang als William.

Dat het anno 2004 – toen ze er voor het eerst mee werd gefotografeerd – een bijzonder paar laarzen voor Kate was is wel duidelijk: de boots kosten bijna vijfhonderd pond, en destijds was Kate nog maar een studentje.

De toch wel stoere laarzen zijn natuurlijk niet voor alle gelegenheden, maar Kate wist ze de laatste jaren regelmatig in een outfit te verwerken. Zo ging ze erop naar royal tour in Canada, en droeg ze ze ook tijdens een tour door India en Bhutan. Ook voor festivals bleken ze enorm geschikt.Heerlijk, zo’n trouw paar schoenen.