Het is bijna Valentijnsdag, en dat vieren de oh zo verliefde Meghan en Harry vandaag met een bezoekje aan Edinburgh. Nota bene de stad waar Will en Kate verliefd op elkaar werden.

De prins en zijn verloofde brachten vandaag (dinsdag) een bezoek aan Edinburgh, waar Will en Kate ooit samen studeerden. Het was Meghans eerste keer in Schotland, en de Schotten pakten stevig uit: ze kwamen in drommen kijken naar hun nieuwste royal aanwinst. Jammer genoeg niet in kilt.

Edinburgh Castle is een plaatje op zich, maar alle ogen waren toch gericht op de mooie Amerikaanse. Die zelfs een tartan-jas (van Burberry) droeg voor de gelegenheid. En natuurlijk werden er ook al flink wat bloemen uitgedeeld. Harry moet morgen van goeden huize komen om zijn Valentijn nog te verrassen, zoveel is wel duidelijk.

Ja, we zwijmelen gewoon nog even door hoor. Nu er steeds meer beelden van het huwelijk binnendruppelen, viel ons die bijzondere momenten op waarbij het stel echt even alleen oog lijkt te hebben voor elkaar... 

1. Meghan naast haar prins:

2. Hand in hand in de koets:

3. Volgens liplezers zegt Harry op dit moment: "You look amazing... I'm so lucky."

4. Prachtig beeld van Harry die zijn bruid naar buiten begeleidt...

 

Een bericht dat is gedeeld door @cmillertiu op

5. Het gelukkige stel in de kerk voordat de ceremonie begint...

 

Een bericht gedeeld door Clem (@lclemenstagram) op

6. Harry helpt Meghan galant de auto in:

 

Een bericht gedeeld door AL’ NYAH (@al_nyah) op

7. Vlak voor dé kus:

8. Harry doet voorzichtig Meghan's sluier af. Meghan kijkt hem aan en hij zegt schattig: "Hi". Zucht...

 

Als íets 'not done' is op een trouwerij, is het wel wit dragen. De kleur van de bruidsjurk. Oprah koos voor een beige outfit, maar eenmaal in Engeland, besefte dat door het felle zonlicht, de jurk bijna wit werd op foto's. Gelukkig was daar Team Stella McCartney om haar uit de brand te helpen: