Dierenprints zijn dit najaar dé trend, beestachtig mooi natuurlijk. Uiteraard is het niet zo gek dat ook onze koningin zich waagde aan deze print. 

Iets wat ze de afgelopen jaren al eerder deed.

More content below the advertising

1. Velletje

Tijdens het werkbezoek bij Eosta in Waddinxveen afgelopen week koos de koningin voor een opvallend 'velletje' van Natan. Haar jas is overigens van Max Mara, een echte klassier. 

2. Van top tot teen dierenprint

Een paar jaar geleden bracht Máxima een geheim bezoek aan revalidatiecentrum Roessingh in Enschede. Het bezoek werd geheim gehouden om de privacy van de patiënten van het revalidatiecentrum te beschermen. De koningin koos daar ook voor een outfit (zowel de rok als jas met bijpassende riem) met dierenprint van Natan. 

3.  Groentje 

Terwijl onze koning Kate Middleton op bezoek kreeg, was koningin Máxima voor de VN op bezoek in Argentinië. Alle ogen waren gericht op haar opvallende look: een groen pantertje van Givenchy.

4. Vier jaar geleden

Ook in 2014 was de dierenprint je van het. De koningin droeg de leopard print in die tijd wel vaker. Maar de meeste ogen waren gericht op haar jurk van Gucci die ze droeg toen de koningin de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap uitreikte.

Bron: Modekoninginmaxima  Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Prinses Caroline van Monaco was al jaren goed bevriend met Karl Lagerfeld, die dinsdag op 85-jarige leeftijd overleed. Zo schitterden ze onder andere elk jaar samen op het Rozenbal.

Een modeprinses en een talentvolle designer: natuurlijk klikte het tussen Caroline en Karl. Of het nou op een groot bal, front row of privé was: de twee waren jarenlang onafscheidelijk. Het mooiste van Caroline en Karl nog een keer in beeld.

More content below the advertising

(Klik op het pijltje voor meer beelden) -->

Hoofdfoto: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Koningin Máxima was vanochtend in het Zeeuwse Vlissingen. En werd daar omringd door honderden kinderen.

In de Lasloods in Vlissingen werd het lokale samenwerkingsconvenant muziekonderwijs ondertekend, waar Máxima erevoorzitter van is. En daar waren natuurlijk ook héél veel blije kinderen bij. En de band Bløf, want het is tóch Zeeland. Máxima zong uiteraard meteen lekker mee.

More content below the advertising

In het convenant staan afspraken over het vormgeven van muziekonderwijs in Zeeland de komende jaren. Momenteel krijgen kinderen op veertig procent van alle basisscholen in Zeeland structureel muziekles, in 2021 moet dat tachtig procent zijn.

Máxima droeg een top uit de collectie van Natan.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in