Dierenprints zijn dit najaar dé trend, beestachtig mooi natuurlijk. Uiteraard is het niet zo gek dat ook onze koningin zich waagde aan deze print. 

Iets wat ze de afgelopen jaren al eerder deed.

Article continues after the ad

1. Velletje

Tijdens het werkbezoek bij Eosta in Waddinxveen afgelopen week koos de koningin voor een opvallend 'velletje' van Natan. Haar jas is overigens van Max Mara, een echte klassier. 

2. Van top tot teen dierenprint

Een paar jaar geleden bracht Máxima een geheim bezoek aan revalidatiecentrum Roessingh in Enschede. Het bezoek werd geheim gehouden om de privacy van de patiënten van het revalidatiecentrum te beschermen. De koningin koos daar ook voor een outfit (zowel de rok als jas met bijpassende riem) met dierenprint van Natan. 

3.  Groentje 

Terwijl onze koning Kate Middleton op bezoek kreeg, was koningin Máxima voor de VN op bezoek in Argentinië. Alle ogen waren gericht op haar opvallende look: een groen pantertje van Givenchy.

4. Vier jaar geleden

Ook in 2014 was de dierenprint je van het. De koningin droeg de leopard print in die tijd wel vaker. Maar de meeste ogen waren gericht op haar jurk van Gucci die ze droeg toen de koningin de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap uitreikte.

Bron: Modekoninginmaxima  Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in