Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Rania schittert in metallic

Dat koningin Rania van Jordanië een schitterende verschijning is, wisten we natuurlijk al. Maar met deze metallic-jurk gooit ze helemaal hoge ogen. Zou het een royal-trend worden? De koningin vloog deze week naar Berlijn om Angela Merkel een prijs uit te reiken. Maar het was vooral haar prachtige...

Rania schittert in metallic

Dat koningin Rania van Jordanië een schitterende verschijning is, wisten we natuurlijk al. Maar met deze metallic-jurk gooit ze helemaal hoge ogen. Zou het een royal-trend worden?

De koningin vloog deze week naar Berlijn om Angela Merkel een prijs uit te reiken. Maar het was vooral haar prachtige jurk van designer Ulyana Segeenko die opviel.

Designs van de Russische ontwerper worden de laatste regelmatig gespot bij celebrities: Kerry Washington, Selena Gomez en Emilia Clarke (Game of Thrones) droegen de laatste maanden allemaal jurken uit de nieuwe collectie. 

One to watch dus. Letten we op, royals van Europa?

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in