Voor de prinsessen van weleer was het not done, maar de jongere generatie laat zich zonder blikken of blozen boeken voor een modecampagne.

Lady Amelia Windsor en prinses Olympia van Griekenland voegen zich in de nieuwe najaarscampagne voor Dolce & Gabbana bij een hele groep jonge modellen en starlets, onder wie de dochter van acteur Jamie Foxx.

Lady Amelia poseert voor het merk al pruilend met een grote kroon op haar hoofd en een tas met het woord QUEEN erop. De 36e troonopvolger van de Britten is de kleindochter van de Duke of Kent, de neef van koningin Elizabeth.

Article continues after the ad

Olympia van Griekenland heeft nauwere koninklijke banden: zij is de oudste van kroonprins Pavlos en zijn echtgenote Marie-Chantal. Overigens kreeg zij voor de gelegenheid geen kroon op. Fashionista Olympia moest het doen met een opulente strik, een panterprint legging en een paar sneakers met de woorden ‘Kiss Me’ op de neuzen.

 

Thank youuuu @stefanogabbana @lucamariamorelli & @alessandromariamorelli ❤️❤️

Een bericht gedeeld door Olympia of Greece (@olympiagreece) op

Heel chique zullen veel andere prinsessen het niet vinden. Maar zeg nou zelf: voor deze meiden zijn het de volgersaantallen die er echt toedoen.