Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinsessen gaan back to school

Amalia, Alexia en Ariane gaan vandaag (maandag) weer naar school. De oudste twee naar het gymnasium, en Ariane naar groep acht. Het betekent dat er geen nieuwe foto's komen. Maar oh wat zijn de oude plaatjes toch leuk! Volgend jaar komt hij er: de derde foto in de reeks van koning Willem-Alexande...

Prinsessen gaan back to school

Amalia, Alexia en Ariane gaan vandaag (maandag) weer naar school. De oudste twee naar het gymnasium, en Ariane naar groep acht. Het betekent dat er geen nieuwe foto's komen. Maar oh wat zijn de oude plaatjes toch leuk!

Volgend jaar komt hij er: de derde foto in de reeks van koning Willem-Alexander. (Al zal dat niet meer vanuit De Eikenhorst zijn.) Op 24 augustus 2015 kiekte hij zijn oudste dochter op haar eerste schooldag. In augustus 2017 deed hij het nog een keer over toen Alexia ook op de fiets naar het Christelijk Gymnasium Sorghvliet in Den Haag vertrok.

De jongste vliegt nog even niet uit, maar dat de meiden allemaal groot worden staat buiten kijf. Kijk ze toch eens, op de eerste schooldag van Alexia (in juni 2009) en die van Ariane (op 11 april 2011) bij de Openbare Bloemcampschool in Wassenaar. 

Beeld: RVD/ANP - Lex van Lieshout/Erwin Olaf

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in