Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Margriet wordt 75

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet blaast vandaag (vrijdag) 75 kaarsjes uit. En terwijl zij dat viert in een Apeldoorns theater, krijgen wij een bijzonder inkijkje in haar leven op NPO1. De verjaardag van Margriet wordt door familie, vrienden en genodigden gevierd met een voorstelling van...

Prinses Margriet wordt 75

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet blaast vandaag (vrijdag) 75 kaarsjes uit. En terwijl zij dat viert in een Apeldoorns theater, krijgen wij een bijzonder inkijkje in haar leven op NPO1.

De verjaardag van Margriet wordt door familie, vrienden en genodigden gevierd met een voorstelling van Introdans (waar ze beschermvrouwe van is) in Theater Orpheus in Apeldoorn. Maar ook wie geen ticket heeft kunnen scoren, kan het een beetje meevieren.

De TV Show van Ivo Niehe besteedt vanavond namelijk uitgebreid aandacht aan de bijzondere verjaardag van de zus van prinses Beatrix (die zelf later deze maand tachtig wordt). De presentator ging langs bij Margriet en haar echtgenoot Pieter van Vollenhoven in hun woonplaats, en hij interviewde onder andere Willem-Alexander, Margriets zonen Maurits, Bernhard, Pieter-Christiaan en Floris en bekende koppen zoals Jan Smit en Erica Terpstra, die ook banden hebben met de goedlachse prinses.

De speciale uitzending van de TV Show is vanavond om 21.25 uur te zien op NPO1. Hieronder alvast een vooruitblikje.

Beeld: Getty
Hoofdfoto: copyright: RVD, fotograaf: Anko Stoffels