Mooie trip naar haar geboorteland

Ze werd er in de oorlogsjaren geboren, en keerde deze week samen met man Pieter van Vollenhoven terug naar haar geboortegrond: Canada. Een bijzondere reis, voor prinses Margriet.

Canada en ons koningshuis zijn sinds de Tweede Wereldoorlog onlosmakelijk met elkaar verbonden. Kroonprinses Juliana en haar dochters (Beatrix en Irene) vonden destijds onderdak in Ottawa, waar prinses Margriet in 1943 geboren werd. Bijzonder, vinden ook de Canadezen. Zij onthaalden 'hun' Margriet deze week buitengewoon warm. Bekijk hieronder de beelden van deze bijzondere reis.

 

 

Ja, we zwijmelen gewoon nog even door hoor. Nu er steeds meer beelden van het huwelijk binnendruppelen, viel ons die bijzondere momenten op waarbij het stel echt even alleen oog lijkt te hebben voor elkaar... 

1. Meghan naast haar prins:

2. Hand in hand in de koets:

3. Volgens liplezers zegt Harry op dit moment: "You look amazing... I'm so lucky."

4. Prachtig beeld van Harry die zijn bruid naar buiten begeleidt...

 

Een bericht dat is gedeeld door @cmillertiu op

5. Het gelukkige stel in de kerk voordat de ceremonie begint...

 

Een bericht gedeeld door Clem (@lclemenstagram) op

6. Harry helpt Meghan galant de auto in:

 

Een bericht gedeeld door AL’ NYAH (@al_nyah) op

7. Vlak voor dé kus:

8. Harry doet voorzichtig Meghan's sluier af. Meghan kijkt hem aan en hij zegt schattig: "Hi". Zucht...

 

Als íets 'not done' is op een trouwerij, is het wel wit dragen. De kleur van de bruidsjurk. Oprah koos voor een beige outfit, maar eenmaal in Engeland, besefte dat door het felle zonlicht, de jurk bijna wit werd op foto's. Gelukkig was daar Team Stella McCartney om haar uit de brand te helpen: