Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Laurentien trotseert sneeuw voor het Voorleesontbijt

Het is elk jaar weer een hoogtepuntje: De Nationale Voorleesdagen beginnen weer. prinses Laurentien is hier als  Maar vandaag begon de Voorleesdag wel koud! Dat weerhield de prinses er echter niet van om hooggehakt de besneeuwde stoep te betreden van de Amsterdamse basisschool Corantijn. "Alstubl...

Prinses Laurentien trotseert sneeuw voor het Voorleesontbijt

Het is elk jaar weer een hoogtepuntje: De Nationale Voorleesdagen beginnen weer. prinses Laurentien is hier als 

Maar vandaag begon de Voorleesdag wel koud! Dat weerhield de prinses er echter niet van om hooggehakt de besneeuwde stoep te betreden van de Amsterdamse basisschool Corantijn.

"Alstublieft, Hare Koninklijke Hoogheid prinses Laurentien." Met die plechtige woorden kreeg Laurentien woensdagochtend het prentenboek waar ze uit zou voorlezen overhandigd van een van de leerlingen van de Amsterdamse basisschool Corantijn.

En met haast koninklijk ceremonieel overhandigde het meisje het boek aan Laurentien. De echtgenote van prins Constantijn was onder de indruk. "Wauw, dank je wel", zei ze. 

Het boek Een huis voor Harry is geschreven en geïllustreerd door Leo Timmers en is benoemd tot Prentenboek van het Jaar 2019. Laurentien was in alle vroegte naar de Amsterdamse wijk de Baarsjes gekomen voor het Nationale Voorleesontbijt. 

Beeld en bron: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in