Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Ingrid van Noorwegen (15): toonbeeld van een kroonprinses

De oudste dochter van kroonprins Haakon en zijn Mette-Marit van Noorwegen blaast vandaag vijftien kaarsjes op. En maakt zich steeds meer klaar voor een leventje als koningin. Ze kwam in 2004 ter wereld als een wolk van een liefdesbaby, met in Haakon en Mette-Marit twee enorm verliefde ouders. Sin...

Prinses Ingrid van Noorwegen (15): toonbeeld van een kroonprinses

De oudste dochter van kroonprins Haakon en zijn Mette-Marit van Noorwegen blaast vandaag vijftien kaarsjes op. En maakt zich steeds meer klaar voor een leventje als koningin.

Ze kwam in 2004 ter wereld als een wolk van een liefdesbaby, met in Haakon en Mette-Marit twee enorm verliefde ouders. Sindsdien groeide prinses Ingrid op tot een bloedje van een tiener. Die de laatste jaren ook al voorzichtig proefde aan het royal leven.

Ingrid opende bijvoorbeeld al eens een Noors park. En laat zich ook in haar portretten steeds zien als een geboren koningin.

De foto's (zie hoofdfoto) die het Noorse hof heeft vrijgegeven voor haar vijftiende verjaardag vandaag is geen uitzondering. Een mooie, elegante jonge meid die de kunst voorlopig nog bij papa, mama, opa en oma afkijkt, maar in de komende jaren stevig op de voorgrond van de Noorse royal family komt te staan. 

Beeld: The Royal Court

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in