Pippa Middleton is sinds juli dit jaar verloofd met haar vriend James Matthew en onze verwachtingen van de bruiloft zijn torenhoog, want er is gegarandeerd één prinses van de partij. Haar nichtje, prinses Charlotte, zal op 20 mei 2017 het bloemenmeisje zijn.

Een andere bron meldt dat de driejarige prins George de ringdrager wordt en dat hertogin Catherine gaat speechen. Zoet!

Pippa samen met haar verloofde
Pippa samen met haar verloofde

De locaties
Het zusje van Kate Middleton zal trouwen in St. Mark’s Church in Berkshire. Traditioneel zal haar vader Michael zijn dochter naar het altaar brengen. Daarna vindt het feest plaats in de achtertuin van de Middletons in Bucklebury.

LEES OOK: 10 redenen om koningin Sofia te bewonderen

Voorbereidingen al in volle gang
“Pippa heeft een specifieke visie en ze gaat het vooral zelf plannen”, zegt een ingewijde over de toekomstige bruid. “Ze wil niet dat het te duur of opzichtig lijkt. Klassiek en elegant zijn twee kernwoorden die zij als richtlijn gebruikt tijdens de voorbereidingen.”

Kate komt als zus
Het befaamde bruidsmeisje wordt nu zelf de bruid. Zoals velen, hopen wij er stiekem op dat Kate haar zus dezelfde dienst zal bewijzen. Maar Kate, of beter: Catherine, zal hoogstwaarschijnlijk geen bruidsmeisje zijn, omdat zij wil dat alle aandacht op het bruidspaar is gevestigd. De sympathieke zus komt natuurlijk wel naar de bruiloft en zal daar vast en zeker ook een trotse moeder zijn.

 

George en Charlotte
Alvast een voorproefje: bekijk hier de 25 liefste momenten van de kinderen van William en Kate. Je bent gewaarschuwd: smeltgevaar...

Beeldbron Charlotte: Getty, beeldbron overig: Hollandse Hoogte