Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Amalia gespot met peperdure handtas uit mama’s kast

Waar of wanneer ze ook voor de camera’s verschijnt, koningin Máxima ziet er steevast uit om door een ringetje te halen en heeft een garderobe waar wij stinkend jaloers op zijn. We kunnen dan ook begrijpen dat dochters Amalia, Alexia en Ariane bést weleens iets van mama zouden willen lenen. Lees o...

Prinses Amalia gespot met peperdure handtas uit mama’s kast

Waar of wanneer ze ook voor de camera’s verschijnt, koningin Máxima ziet er steevast uit om door een ringetje te halen en heeft een garderobe waar wij stinkend jaloers op zijn. We kunnen dan ook begrijpen dat dochters Amalia, Alexia en Ariane bést weleens iets van mama zouden willen lenen.

Lees ook: Video: prinsesjes Ariane en Alexia beeldig op de society bruiloft van het jaar

Lady Dior 

Onlangs had Amalia (13) zo’n lucky day, toen ze een prachtige Dior-tas van Máxima aan haar arm mocht hangen tijdens een bruiloft in Londen. Op de grote dag van socialites Filippos Lemos en Marianna Goulandris verscheen de kroonprinses met een roze, glanzende Lady Dior ter waarde van zo’n 3000 euro. 

Stijlicoon in wording?

Onlangs werd Amalia ook al gespot in een mantel die eerder gedragen werd door haar moeder. Zou de tiener ooit net zo’n stijlvolle koningin worden als onze huidige vorstin? Laten we het hopen, want van al dat moois krijgen we nooit genoeg.