Een spannende dag voor prinses Alexia (12) vandaag: vanmorgen ging ze voor het eerst naar de middelbare school.

Ze gaat naar het Christelijk Gymnasium Sorghvliet in Den Haag. Ook prinses Amalia zit op deze school, zij gaat naar de derde klas.

More content below the advertising

Lees ook: 12 x Alexia op haar leukst

Veel zin
Prinses Alexia werd in juni 12 jaar. Tijdens het jaarlijkse moment met de pers voor de zomervakantie liet koningin Máxima al weten dat Alexia veel zin heeft in de middelbare school. "Ze is er erg aan toe."

Prinses Alexia voor het eerst naar school

Nog even geen les
Zoals op veel middelbare scholen, wordt er vandaag op Sorghvliet nog geen lesgegeven. Voor prinses Alexia is het boeken ophalen en kennismaken met haar nieuwe klasgenoten. Morgen beginnen de lessen echt.

Bron: Nos
Bron beeld: Hollandse Hoogte

 

Prinses Christina is vandaag 72 geworden. Wij doken in de archieven voor de leukste nostalgische foto's van de jongste zus van prinses Beatrix.

Kerstvakantie op Paleis Soestdijk, in 1959

More content below the advertising

Christina trouwt met Jorge, 1975

Met mama Juliana, in 1982

Met Viktoria en Jaime de Bourbon de Parme in Italië, in 2017

Beeld: ANP/RVD - Jeroen van der Meyde

Ze zal er flink van balen, maar eens op film is altijd op film. Er komt een nieuwe film met Meghan Markle in de bioscoop. Maar dan wel een oudje waar ze zich flink voor geneert.

Ver voordat ze prins Harry tegen het lijf liep, en zelfs voor ze bekend werd door de serie Suits, maakte Meghan de film The Boys & Girls Guide To Getting Down. Die kwam in 2011 als tv-film uit in de VS, maar werd in Europa niet uitgebracht. Tot nu.

More content below the advertising

Want ja, de makers van de film zien wel brood in hun film, over een groep twintigers die gaat stappen in Los Angeles. Meghan speelt er party girl Dana, en dat zou voor heel wat gênante momenten tussen haar en de queen kunnen zorgen.

Haar verleden kan ze natuurlijk niet uitwissen, en de release van de film is ook niet tegen te houden. Het is de verwachting dat de film aanvankelijk alleen in Groot-Brittannië op het witte doek komt.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in