Zijn reactie is te lief.

More content below the advertising

Een fan vertelde prins William dat hij op zijn moeder, prinses Diana lijkt. Zijn reactie was een beleefde grap terug. Linda Moore, 62, vertelde aan Us Weekly: “Ik zei tegen hem: ‘je lijkt erg op jouw moeder’, en hij zei: ‘ik denk wel dat mijn moeder er beter uitzag.”

De fan ontmoette de prins en zijn vrouw, Kate Middleton, toen ze een bezoek aan de kathedraal van Truro in Cornwall bracht. Moore vertelde ook tegen de prins dat ze zijn moeder 25 jaar geleden eerder had ontmoet. Als laatste vroeg ze om een kus. Hij antwoordde: “je kunt mij een kus op de wang geven.”

“Hij is lief” zei ze. “Ook heb ik Harry ontmoet. Nu heb ik iedereen ontmoet, zelfs de koningin in Camborne”. De fan kan trots zijn!

Wij hebben ook een paar foto’s gevonden, waardoor wij de fan groot gelijk geven. Zoals het feit dat William zijn Kate ten huwelijk heeft gevraagd met zijn moeders trouwring. Kate draagt dezelfde saffier ring met een aureole diamant die Diana 30 jaar geleden droeg. Ook kleedt hij zijn kinderen zoals Diana dat deed. Het is een deel van hun koninklijke plicht om eer te bewijzen aan de militairen, maar we denken dat Diana trots zou zijn op haar zoon die 10 jaar bij de Royal Air Force en Britse strijdkrachten heeft getraind.

Onze koningin heeft een koninklijke walk-in-closet waar we allemaal jaloers op zijn. Ze schijnt zo'n 800 outfits te hebben en daar komen elk jaar om en nabij 50 stuks bij. Veel outfits zien we vaker voorbijkomen. 

Je denkt dan dat het iets nieuws is, maar de koningin geeft dan net een andere twist aan de betreffende look.

More content below the advertising

Net iets korter

Zoals bijvoorbeeld de prachtige japon die Máxima afgelopen week droeg bij een bezoek aan Jordanië. Het gaat om een ingekorte versie van een japon van Giambattista Valli. 

Twee keer het blauwtje

Uiteraard was dat niet de enige keer, want ook de blauwe inauguratiejurk van Jan Taminiau uit 2013 wist ze op een slimme manier nog een keer te dragen. Een paar jaar later kwamen we deze japon namelijk weer bij een staatsbezoek aan Denemarken tegen, maar dan gedragen zonder de statige cape.

2013

2015

Iets aangepaste versie

De koningin heeft ons ook verrast tijdens het Bevrijdingsconcert in 2014. Daarin verscheen ze namelijk in een felgroene japon van haar schoonmoeder Beatrix. Alleen heeft ze deze wel wat laten aanpassen: zo zijn de accenten (zoals bij de hals en de mouwen) anders.

Bron: Modekoninginmaxima/Blauw Bloed Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

De drie A's maken zich klaar voor hun wintersportvakantie in Lech. Wij blikken terug op hun eerste keer samen in Oostenrijk, in 2008.

Prinses Ariane (11) zoeft nu zo weg op de ski's, maar in 2008 was zij nog maar tien maanden oud - en daarmee de jongste Oranje op de kinderpiste van Lech. Een doorslaand succes was haar eerste sneeuwfotosessie niet (het prinsesje was verkouden en huilerig), maar wat pakten de foto's heerlijk uit!

More content below the advertising

Papa moest af en toe flink troosten

En ook zusje Alexia vond het niet altijd even lollig...

Maar de kroonprinses toonde zich een doorgewinterd voorbeeld.

In 2008 vierden de Oranjes in precies dezelfde samenstelling de voorjaarsvakantie als in 2019: met prins Constantijn en zijn gezin, en prinses Beatrix.

Maandag lees je op Nouveau.nl alles over de jaarlijkse fotosessie in Lech.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in