Emotionele ontmoeting met bewoners Grenfell Tower

Geconfronteerd met een verdrietige overlevende van de brand in Grenfell Tower kon prins William zich niet meer inhouden. Tegen alle koninklijke protocollen in gaf hij de vrouw een dikke knuffel.

Als er iets erg gebeurt, is de Britse koninklijke familie altijd snel ter plaatse om steun te betuigen. Dit weekend waren het koningin Elizabeth en kleinzoon William. Ze luisterden naar verhalen, gaven handjes, en deden een financiële bijdrage. Maar fysieke troost geven, dat hoort er om veiligheidsoverwegingen echt niet bij. Het kon prins William dit weekend allemaal niet schelen.

Lees ook: Prins William lijkt meer op zijn moeder dan hij denkt

De snikkende Fatima Jafari (78) kon ook wel wat troost gebruiken. Haar man Ali (82) is nog altijd kwijt sinds de brand in de woontoren in Londen. Hij zou vast zijn komen te zitten in een lift. De prins heeft Fatima verzekerd alles op alles te zetten om haar man te vinden. 

Bekijk het emotionele plaatje hier.


Onderste beeld: REX/Shutterstock

Ja, we zwijmelen gewoon nog even door hoor. Nu er steeds meer beelden van het huwelijk binnendruppelen, viel ons die bijzondere momenten op waarbij het stel echt even alleen oog lijkt te hebben voor elkaar... 

1. Meghan naast haar prins:

2. Hand in hand in de koets:

3. Volgens liplezers zegt Harry op dit moment: "You look amazing... I'm so lucky."

4. Prachtig beeld van Harry die zijn bruid naar buiten begeleidt...

 

Een bericht dat is gedeeld door @cmillertiu op

5. Het gelukkige stel in de kerk voordat de ceremonie begint...

 

Een bericht gedeeld door Clem (@lclemenstagram) op

6. Harry helpt Meghan galant de auto in:

 

Een bericht gedeeld door AL’ NYAH (@al_nyah) op

7. Vlak voor dé kus:

8. Harry doet voorzichtig Meghan's sluier af. Meghan kijkt hem aan en hij zegt schattig: "Hi". Zucht...

 

Als íets 'not done' is op een trouwerij, is het wel wit dragen. De kleur van de bruidsjurk. Oprah koos voor een beige outfit, maar eenmaal in Engeland, besefte dat door het felle zonlicht, de jurk bijna wit werd op foto's. Gelukkig was daar Team Stella McCartney om haar uit de brand te helpen: