Prins Harry bracht tijdens zijn bezoek aan het Caribisch gebied veel tijd door met de lokale bevolking. De 32-jarige royal raakte bij een rondleiding door Joshua House Childeren’s Home aan de praat met een groep vrouwen. Zij wilden meer weten over het leven op de Buckingham Palace.

En wij natuurlijk ook... 

Helaas kwam Harry niet met een sappige roddel. “Ik breng niet veel tijd door in het paleis, maar ik kan wel zeggen dat het eten er heerlijk is,” onthult de prins over de koninklijke residentie. “Het paleis is zeer historisch, en daardoor een van onze grootste bezienswaardigheden.” Op de vraag hoeveel dienstmeisjes er werken in het paleis, antwoordde hij: “Oh, ik weet het niet. Waarschijnlijk minder dan je verwacht.”

Alle grappen terzijde 
Over zijn koninklijke titel heeft Harry gemengde gevoelens. “Het is leuk en vervelend. Bij mijn geboorte kreeg ik veel privileges, maar met die privileges komt veel verantwoordelijkheid. Als prins betekent dat, dat ik altijd het goede voorbeeld moet geven om zo anderen de mooie dingen van het leven te laten zien."  

Prins Harry reisde namens zijn oma naar de Cariben, waar hij zeven landen in vijftien dagen bezocht. Bekijk hier het hele interview:  

 

LEES OOK: Zelfs de Royal Family doet mee aan de foute kersttruien trend!

 

Beeldbron Harry: Getty, Beeldbron overig: Twitter, Tekstbron: Town & Country