Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prins Harry interviewt Obama

Van prins Harry krijgen we geen genoeg, en Barack Obama wordt ook stevig gemist. Gelukkig heeft BBC Radio binnenkort een uitgebreid interview met beide heren. De prins is op 27 december voor een dag gasthoofdredacteur van de radioshow Today, en mocht voor die gelegenheid zijn eigen gast uitkiezen...

Prins Harry interviewt Obama

Van prins Harry krijgen we geen genoeg, en Barack Obama wordt ook stevig gemist. Gelukkig heeft BBC Radio binnenkort een uitgebreid interview met beide heren.

De prins is op 27 december voor een dag gasthoofdredacteur van de radioshow Today, en mocht voor die gelegenheid zijn eigen gast uitkiezen. Die keuze was zo gemaakt: goede vriend Barack Obama kwam op de thee.

Leven na het presidentschap
“Ze praten over hun gedeelde interesse voor het bouwen van platformen voor de volgende generatie jonge leiders. Het gesprek gaat over de herinneringen van president Obama van zijn laatste dag in het Witte Huis en zijn hoop voor zijn leven na het presidentschap”, liet Kensington Palace weten. Een voorproefje zie je hieronder.

Op naar de royal wedding?
Het interview werd al in september opgenomen, tijdens de Invictus Games in Toronto waar Harry voor het eerst gefotografeerd werd met Meghan. Wellicht zien we de Obama’s 19 mei terug bij Windsor Castle.

Here is a sneak preview of when @BarackObama met Prince Harry for the interview. Listen to the full interview on 27th December on @BBCr4today. pic.twitter.com/p5I1dUdyhx— Kensington Palace (@KensingtonRoyal) December 17, 2017