Prins Constantijn der Nederlanden wordt vandaag 49. De jongere broer van Koning Willem-Alexander heet voluit Constantijn Christof Frederik Aschwin, Prins der Nederlanden, Prins van Oranje-Nassau, Jonkheer van Amsberg. Hij viert het vandaag vast met zijn vrouw Laurentien en de kinderen. En zoals op elke royal verjaardag, kijken wij even terug naar de leukste foto's van de jarige.

Op 11 oktober 1969 zag hij in Utrecht het levenslicht als derde zoon van Prinses Beatrix en Prins Claus.

De gezinsvakanties in Italië stonden altijd garant voor een leuk kijkje achter de schermen bij de Oranjes

Op de zeilboot met Willem-Alexander en Claus. op deze foto zie je goed dat Constantijn steeds meer op zijn vader gaat lijken.

Boys will be boys. Hier krijgt hij een behoorlijke optater te verwerken tijdens Koninginnedag in Veere. Claus kan er wel om lachen.

Maar de broers zijn close, Constantijn was getuige op huwelijk van Willem-Alexander en Máxima.

In 2000 verlooft hij zich met Laurentien Brinkhorst.

Een bruiloft in de stralende zon volgt.

Met Prinses Laurentien heeft hij twee dochters en een zoon; Eloise, Claus Casimir en Leonore.

En dit jaar verraste hij ons bij de balkonscène op Prinsjesdag met een hippe baard.

Nog heel veel jaren in goede gezondheid!

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Prinses Charlene vloog deze week naar New York voor de Princess Grace Awards. Zonder man Albert, maar mét maatpak.

De Monegaskische royal was aanwezig bij de chique prijsuitreiking in restaurant Cipriani aan Broadway. De Princess Grace Award wordt elk jaar uitgereikt aan artistiekelingen die zich in het afgelopen jaar onderscheiden hebben. Een hele eer dus, zeker als je het beeldje (een bronzen Grace) ook nog eens uit handen van haar schoondochter krijgt.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

GOSTARAM? A #princesaCharlene de #Monaco participou da Festa de #Gala Princesa Grace 2018, realizada na #NewYork #Cipriani 25 Broadway. O evento de caridade foi criado pelo príncipe Rainier III de Mônaco há 36 anos, para honrar o legado da Fundação #GraceKelly, que apoia talentos no mundo do teatro, dança e cinema, dando doações em forma de bolsas de estudo. (O #principeAlbert não pôde participar este ano porque está na Albânia para uma visita oficial de dois dias). Linda de viver, Charlenne escolheu #smoking da #RalphLauren com #scarpin da #Louboutin e #joias da #Cartier. Gostaram? 👍🏻 ou 👎🏻? 📸Getty (Confira outros posts e marque aqui quem você acha que vai gostar do nosso perfil!) #princessCharlene

Een bericht gedeeld door Francisco Campelo (@colunadocampellooficial) op

Charlene trok voor de gelegenheid een pak van Ralph Lauren uit de kast. Prins Albert was op het moment van de uitreiking in Albanië voor een staatsbezoek. Gelukkig staat Charlene prima haar mannetje.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Oké, echt een koopje is het niet. Maar de Saloni-jurk die de koningin gisteravond droeg bij de opening van het One Young World-congres is wel echt om op te eten.

De koningin meldde zich woensdagavond in het Vredespaleis in Den Haag om het congres officieel te openen, en koos daarvoor de perfecte frisse outfit. Een fonkelnieuwe jurk die ze wellicht op Net-A-Porter in haar winkelwagentje gooide.

Het is een design van Saloni, een Brits label met Indiase roots dat grossiert in de meest geweldige jurken, zoals het zijden/satijnen exemplaar dat de koningin nu in haar kledingkast heeft hangen. Even sparen is het misschien wel (Máxima's exacte jurk kost off the rack 625 pond), maar de koningin zal vast aantonen dat je er járen mee verder kunt.

Beeld: One Young World/ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in