Of je nou even een paar dagen niks hoeft, of gewoon weer aan het werk gaat: Netflix biedt ook deze laatste dagen van het jaar volop royalty-vertier.

The Crown - we weten het: een inkoppertje. Maar als je de eerste twee seizoenen van The Crown nog niet hebt gezien, is dat een absolute must. Heb je ze al wel gezien? Begin dan lekker opnieuw. Hartstikke holiday-proof!

The Story of Diana - in twee delen van pak 'm beet anderhalf uur blikken Diana's broer en anderen die haar goed kenden terug op haar bijzondere leven.

Suits - terug naar de dagen dat Meghan nog een actrice was. Ook lekker als je door wilt kijken, want er zijn al zes seizoenen beschikbaar (en de serie loopt, zonder Meghan uiteraard, nog steeds).

The Royal House of Windsor - na The Crown behoefte om de diepte in te gaan wat betreft de geschiedenis van de Windsors – zelfs voor ze de Windsors heetten? In zes delen krijg je een zeer vermakelijk geschiedenislesje.Diana: In Her Own Words - een openhartig kijkje in het leven van Diana aan de hand van archiefbeelden en privéopnames.

Elizabeth - de met een Oscar bekroonde film over koningin Elizabeth I, met de fantastische Cate Blanchett in de hoofdrol.

The Windsors - geen chique royalserie, maar wel een heerlijk kitscherige royalty-soap voor als je in zo'n stemming bent. Gebaseerd op 'de echte levens' van de Windsors.

Beeld: Netflix

De Zweedse kroonprinses Victoria werd woensdag in Helsingborg bijna omver gelopen door honderden dolenthousiaste kinderen die zich in de wijk Drottninghög hadden verzameld om haar te begroeten.

Waarschijnlijk hadden alle plaatselijke kleuterscholen hun jeugd meegenomen, want volgens de plaatselijke krant was het "bijna hysterisch en de kroonprinses moest moeite doen om de kinderen tot bedaren te brengen.” 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Helsingborgs stad (@helsingborgsstad) op

Gelukkig is Victoria wel wat gewend, want ze bleef goedgehumeurd ook al waren sommige kinderen veel te opdringerig.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Fan account (@swedish.royal_family) op

Victoria was naar de Zuid-Zweedse stad gekomen om drie projecten te bekijken die te maken hebben met duurzaamheid, het milieu en klimaatverandering. 

Beeld en bron: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Mama-in-spe Meghan koos voor een bezoekje vandaag (woensdag) een wel héél budgetproof jurkje uit de mama-collectie van H&M.

Nog leuker: het jurkje, dat normaal drie tientjes kost, is nu ook nog eens in de sale voor maar 17,99. Dus als je nog een zwangere met Meghan-liefde kent...

Beeld: H&M

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in