Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Portugal: Olá Máxima!

Ons koningspaar is warm ontvangen in Portugal, waar Máxima en Willem-Alexander gisteren een tour door Lissabon kregen en aanschoven bij een staatsbanket.  Bij een staatsbezoek mag een staatsbanket natuurlijk niet ontbreken, en waarom we hiermee beginnen is wel duidelijk: wat ziet onze koningin er...

Portugal: Olá Máxima!

Ons koningspaar is warm ontvangen in Portugal, waar Máxima en Willem-Alexander gisteren een tour door Lissabon kregen en aanschoven bij een staatsbanket. 

Bij een staatsbezoek mag een staatsbanket natuurlijk niet ontbreken, en waarom we hiermee beginnen is wel duidelijk: wat ziet onze koningin er toch altijd prachtig uit tijdens dit soort chique aangelegenheden. Ze straalde in een al eerder gedragen Jan Taminiau - die alweer opviel in Portugal, want ze droeg bij aankomst in het land op maandagavond ook al een opvallende ketting van de designer - en haar prachtige outfit viel ook de Portugese president op.

Het was een drukke dag voor Willem-Alexander en Máxima (overdag gehuld in Natan), die heel Lissabon door gingen met de Portugese delegatie. Ze gingen met de tram (zie hieronder), bezochten het Jerónimos-klooster en gingen op bezoek bij de voorzitter van het parlement. Oh, en ze kwamen regelmatig oog in oog met de vele voetbalsupporters die dinsdag óók in zonnig Lissabon waren. Portugal speelde tegen Zwitserland in een kwalificatieronde van het WK. Gelukkig kwam Portugal als winnaar uit de bus, en bleef het dus nog lang gezellig op het staatsbanket.