Ons koningspaar is warm ontvangen in Portugal, waar Máxima en Willem-Alexander gisteren een tour door Lissabon kregen en aanschoven bij een staatsbanket. 

Bij een staatsbezoek mag een staatsbanket natuurlijk niet ontbreken, en waarom we hiermee beginnen is wel duidelijk: wat ziet onze koningin er toch altijd prachtig uit tijdens dit soort chique aangelegenheden. Ze straalde in een al eerder gedragen Jan Taminiau - die alweer opviel in Portugal, want ze droeg bij aankomst in het land op maandagavond ook al een opvallende ketting van de designer - en haar prachtige outfit viel ook de Portugese president op.


Het was een drukke dag voor Willem-Alexander en Máxima (overdag gehuld in Natan), die heel Lissabon door gingen met de Portugese delegatie. Ze gingen met de tram (zie hieronder), bezochten het Jerónimos-klooster en gingen op bezoek bij de voorzitter van het parlement. Oh, en ze kwamen regelmatig oog in oog met de vele voetbalsupporters die dinsdag óók in zonnig Lissabon waren. Portugal speelde tegen Zwitserland in een kwalificatieronde van het WK. Gelukkig kwam Portugal als winnaar uit de bus, en bleef het dus nog lang gezellig op het staatsbanket.
Ja, we zwijmelen gewoon nog even door hoor. Nu er steeds meer beelden van het huwelijk binnendruppelen, viel ons die bijzondere momenten op waarbij het stel echt even alleen oog lijkt te hebben voor elkaar... 

1. Meghan naast haar prins:

2. Hand in hand in de koets:

3. Volgens liplezers zegt Harry op dit moment: "You look amazing... I'm so lucky."

4. Prachtig beeld van Harry die zijn bruid naar buiten begeleidt...

 

Een bericht dat is gedeeld door @cmillertiu op

5. Het gelukkige stel in de kerk voordat de ceremonie begint...

 

Een bericht gedeeld door Clem (@lclemenstagram) op

6. Harry helpt Meghan galant de auto in:

 

Een bericht gedeeld door AL’ NYAH (@al_nyah) op

7. Vlak voor dé kus:

8. Harry doet voorzichtig Meghan's sluier af. Meghan kijkt hem aan en hij zegt schattig: "Hi". Zucht...

 

Als íets 'not done' is op een trouwerij, is het wel wit dragen. De kleur van de bruidsjurk. Oprah koos voor een beige outfit, maar eenmaal in Engeland, besefte dat door het felle zonlicht, de jurk bijna wit werd op foto's. Gelukkig was daar Team Stella McCartney om haar uit de brand te helpen: